reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
jak to jest,ze Wasze dzieciaczki reaguja skornie na mleko a moja wrzaskiem...
bo Martusia jest wyjątkowa :-)
marcela kl.
Fanka BB :)
takie krostki moga byc tez od ulewania.. mój tez ma na brodzie a czesem na ramionach jak uleje w nocy i mu nie zmyje..
ja tez karmie Laure tylko modyfikowanym bo ojego mleka malo mialam i to byl tylko stres dla nas obu no i mala miala zaparcia po tych mieszankach,teraz karmie ja Humana 1 i jest ok -zaparcia zniknely i Laura pogodna
Maja wiem co to za stres przy tym karmieniu cycem. Też tak miałam i czasem nadal mam. Jest mi przykro z tego powodu, że on nie chce ssać cyca i często muszę sobie tłumaczyć, że to wcale nie oznacza, iż jestem złą matką :-zawstydzona/y: A ile obecnie Laura wypija ml mleka i co ile godzin je?
Mam pytanie do mamuś chłopców: czy odciągałyście napletek u swoich synków ? Jak czytałam coś na temat pielęgnacji chłopców to pisali, że nie powinno się tego robić, a dziś na forum regionalnym przeczytałam, że dwie koleżanki musiały poddać swoich chłopaczków zabiegowi usunięcia napletka, ponieważ się sklejał Nie wiem teraz co o tym myśleć - robić to czy nie, no i przede wszystkim jak?
Moniczko glowa do gory ja tez tak myslalam ze jestem zla matka i plakalam ze przeze mnie mala ma zaparcia bo nie moge jej wlasnego mleka dawac i stresowalam sie podwojnie i Laura to czula i bylo jeszcze gorzej az w koncu postanowilam ze koncze z tymi cycami bo przekladalam ja ze strony na strone i mleka mialam malo i mieszalam jej w brzuszku i teraz mala jest spokojna robi codziennie kupke i ja jestem tez duzo spokojniejsza a Laurunia to glodomorek bo wypija co 3 godziny 100mlMaja wiem co to za stres przy tym karmieniu cycem. Też tak miałam i czasem nadal mam. Jest mi przykro z tego powodu, że on nie chce ssać cyca i często muszę sobie tłumaczyć, że to wcale nie oznacza, iż jestem złą matką :-zawstydzona/y: A ile obecnie Laura wypija ml mleka i co ile godzin je?
reklama
a napletek lepiej odciagaj pomalu przy kazdej kapieli bo moja kolezanka to zaniedbala bo bala sie ze malego to boli i teraz musi miec zabiegMam pytanie do mamuś chłopców: czy odciągałyście napletek u swoich synków ? Jak czytałam coś na temat pielęgnacji chłopców to pisali, że nie powinno się tego robić, a dziś na forum regionalnym przeczytałam, że dwie koleżanki musiały poddać swoich chłopaczków zabiegowi usunięcia napletka, ponieważ się sklejał Nie wiem teraz co o tym myśleć - robić to czy nie, no i przede wszystkim jak?
Podziel się: