reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Robertowi tez sie skora luszczy na glowce. nie jest to zolte, ale sie luszczy. Dzisiaj mi kolezanka dala jakas robiona masc, podobno po 3 dniach ma zejsc. Zobaczymy. Oby, bo juz od 2 tygodni walcze z ta skora glowy.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
a co ja mam zrobic z ta jego skorka na brwiach??? maciejakis pomysl? wyczesac tego raczej sie nie da :-(
M
MariaOla
Gość
Suche łuszczące na główce, a czaem i na czole i brwiach to raczej właśnie ciemieniucha. Nam pomaga maść z wit. A robiona w aptece na zamówienie. Pediatra pewnie wam ją przepisze.
Bez wizyty u pediatry można zakupić też już wspomnianą Olejuszkę lub założyć na noc czapeczkę nasączoną ciepłą oliwką ... choć tego nie próbowałam osobiście
Bez wizyty u pediatry można zakupić też już wspomnianą Olejuszkę lub założyć na noc czapeczkę nasączoną ciepłą oliwką ... choć tego nie próbowałam osobiście
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Moge polecic ta masc. Wczoraj posmarowalam mu glowke na noc ( tak dosyc grubo) i dzisiaj jest duzo lepiej. Jakies takie pojedyncze luski zostaly. To chyba jest ta z witamina A. Dokladnie nie wiem, bo ja dostalam a kolezanka tez nie pamieta co to bylo.
U nas na rączkach pojawila się taka lekka kaszka. ne ma to koloru, tylko zauwazylam to jak jej dotknęłam. Musze zmienic oliwkę chyba ;-)
Abeja a w ktorym miejscu tak kaszka bo mi moj lekarz mowil ze jak powyzej nadgarstka to jest to skaza bilakowa
Elżbietka
mother of two sons&angel
Filip taka kaszke bezbarwna ma na brodzie
reklama
Marthusia
mama Lenulca i Fasolki:)
Dziewczynki, powiedzcie mi, ktore z Was karmia maluszki mlekiem modyfikowanym? Mysle zeby tez sie przerzucic, mimo tego, ze pokarm mam. Z moimi zachciankami teraz to ciezko chyba pogodzic te dwie rzeczy. Boje sie, ze po zjedzeniu czegos na co mi przyjdzie ochota, moge lenie zaszkodzic.
Podziel się: