reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

Tynka no to przystawianie jest najważniejsze, więc powinno być mleka potem więcej w takim razie:confused:Relaks plus piwko plus przystawianie;-)

reklama
a ja mam mały kłopot, bo Jeremi wraca ze spacerków z moją mamą na syrenie :wściekła/y: a w domu już szczęśliwy i guga na całego. Moja mama już lekko przerażona i boję się, że nie będzie chciała go brać na spacerki :baffled:
I w cale nie chodzi o cyca .... ot tak ma chyba dość spaceru i rycy wniebogłosy :szok:
Ciekawe o co mu biega :dry: :confused: :confused: :confused:

tak to jest z tymi dzieciakami,Mariaola nie przejmuj sie moja Laura tez sie tak darla dokladnie dwa tygodnie,a potem jak reka odjal:no:przeszlo i jest ok
a moze Jeremiemu babcia podpadla:confused::-D:-D

mam zapytanie - jakiego laktatora elektrycznego używacie? czy możecie polecić jakiś
najlepiej aby szybko ściagał mleko, był w miare cichy (nie obudzil dziecka), miał regulowaną siłę ssania itp
ja mam wypożyczony ze szpitala profesjonalny firmy MEDELA, ale taki to tylko dla instytucji, poza tym kosztuje 3000zł
teraz chce zakupic sobie jakis

mam zapytanie - jakiego laktatora elektrycznego używacie? czy możecie polecić jakiś
najlepiej aby szybko ściagał mleko, był w miare cichy (nie obudzil dziecka), miał regulowaną siłę ssania itp
ja mam wypożyczony ze szpitala profesjonalny firmy MEDELA, ale taki to tylko dla instytucji, poza tym kosztuje 3000zł
teraz chce zakupic sobie jakis

medela ma tez w ofercie mini electric.
ja mam medele, tyle ze ręczną.
Medela - Karmienie piersia

zobacz na allegro ceny

Julia tez lubi roznego rodzaju buczenia:tak: Dobrze jej sie rowniez usypia w kuchni kiedy gotue obiadek bo zawsze leci radio eska:tak: :-)

reklama
Nie jestem w stanie nadrobić zaległości w czytaniu tego wątku (jaki zresztą każdego innego :zawstydzona/y:), a chciałabym się dowiedzieć czy wasze pociechy też mają ciemieniuchę. Czy są jakieś inne sposoby na walkę z nią prócz oliwkowania i wyczesywania?

Do góry