reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam wyniki z tomografii komputerowej, w końcu! Ale nic nie wyjaśniają :( Jest napisane, że w główce jest zbiornik z płynem, ale nie można jednoznacznie określić, czy jest to poszerzona żyła, czy torbiel. No to sie wysilili...:(

reklama
Margarett to co teraz?? Pewnie jesteś wściekła, że kazali robić badanie, które nic nie wykazało

No pewnie, że jestam wściekła, a na dodatek marwtie sie BARDZO, bo lekarka przyjmuje dopiero od 20tego bo jest na urlopie, a na dodatek nie wiem co dalej. ZAŁAMKA :( Ale nadal wierzę w to, że będzie dobrze i, że to jednak nic groźnego. Musi tak być!!!!

Margarett - na pewno bedzie wszystko dobrze!!! Nie martw sie na zapas (wiem... latwo sie tak pisze, ale przynajmniej staraj sie o tym nie myslec). Skoro Mala zdrowo sie rozwija, jest pogodna i wesola to nie wierze, zeby bylo Jej cos powaznego. Na pewno bedzie wszystko w porzadku!

Margarett, życzę ci dużo cierpliwości i wiary. Ja podzielam zdanie ewcik, że skoro córeczka nie wykazuje żadnych oznak choroby to musi być dobrze. A doktory, no cóż jacy są każdy wie...

Margarett jesteśmy z Tobą! Trzymaj się, na pewno będzie dobrze, tak jak napisały dziewczyny malutka na pewno jest zdrowa.

Margaret - nie martw się wszystko będize dobrze - z mała na pewno jest wszystko dobrze.
lidijka - mi też oststnio smakują slodkości ;D

margarett - mam nadzieje ze bedzie lepiej :) synek mojej szwagierki (2 tygodnie mlodszy) tez ma torbiel na mozgu ale na razie konczylo sie tylko na kontrolach na usg ... nikt jej nie kaZal robic wiecej badan

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry