- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Priscilla
Fan(ka)
No to ladnie nas naciagneli :/
A szczepionki sa w kazdej aptece czy tlyko w wybranych?
I kupuje sie je bez recepty?
A skad wiecie jaka bedzie nastepna? Jak to bylo nasze drugie szczepienie (nie licze tego w szpitalu) to trzecie bedzie ta sama szczepionka?
Sorki za tyle pytan, ale w tym temacie jestem zielona :-[
A szczepionki sa w kazdej aptece czy tlyko w wybranych?
I kupuje sie je bez recepty?
A skad wiecie jaka bedzie nastepna? Jak to bylo nasze drugie szczepienie (nie licze tego w szpitalu) to trzecie bedzie ta sama szczepionka?
Sorki za tyle pytan, ale w tym temacie jestem zielona :-[
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Wklejam kalendarz szczepien: (z innego wątku)
Szczepionki są do nabycia teoretycznie w każdej aptece, ale nie zawsze są na stanie, Pytaj wcześniej bo jak kupisz to powinnaś od razu pójśc z nią na szczepienie. Są na receptę bo lekarz musi zbadać dziecko zanim dopuści do szczepienia.
Wy jesteście teraz na etapie trzy/ cztery miesiące.
Szczepionki są do nabycia teoretycznie w każdej aptece, ale nie zawsze są na stanie, Pytaj wcześniej bo jak kupisz to powinnaś od razu pójśc z nią na szczepienie. Są na receptę bo lekarz musi zbadać dziecko zanim dopuści do szczepienia.
Wy jesteście teraz na etapie trzy/ cztery miesiące.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Sorry mój błąd na etapie pięć miesięcy - 18 tygodni skończone... ;D
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Czyli jednak 3/4 miesiące. To piersze z polio.
czarownica
Fanka BB :)
my szczepimy HIPP okolo 30 zl placilismy teraz idziemy we wrzesniu!
co do wczesniejszych pytan to ja cipukle malej myje razem ze wszytkim w wanience ale nie tam"gleboko" w szpitalu mowili mi ze w srodku nie mozna byc wiec tego nie robie a nie myje jej dodatkowa woda bo nie chce by byla az taka delikatna i od poczatku nie miala ani jednego problemy z zaczerwienieniemzawsze ladna pupcia
mala nie widzi nas na nago
a co do kapieli w wannie mama z dzieckiem czy tata z dzieckiem to ja jestem temu przeciwna!
co do wczesniejszych pytan to ja cipukle malej myje razem ze wszytkim w wanience ale nie tam"gleboko" w szpitalu mowili mi ze w srodku nie mozna byc wiec tego nie robie a nie myje jej dodatkowa woda bo nie chce by byla az taka delikatna i od poczatku nie miala ani jednego problemy z zaczerwienieniemzawsze ladna pupcia
mala nie widzi nas na nago
a co do kapieli w wannie mama z dzieckiem czy tata z dzieckiem to ja jestem temu przeciwna!
Czarownica ja właśnie też Karolince nie myłam tam głębiej tzn. nie rozrzerzałam bo mi położna powiedziała że nie powinno się, a teraz jak byłam u pediatry to jej ją rozszerzyła i kazała wymyć rumiankiem. Jak w domu ja ją rozszerzyłam zobaczyłam, że ma tam taki biały nalot. Teraz nie wiem czy mam codziennie jej tam wymywać ???
reklama
czarownica
Fanka BB :)
ja tez jak jej rozszerzylam to miala bialy nalot i delikatnie woda wymylam ale nie robie tego codziennie! jak bylam z nia u lekartki patrzyla i stwierdzila ze ok wiec oki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: