- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oj to sporo nas będzie teraz szczepić.
Mój Mirek lipiec ma pełen atrakcji:
9 lipca - chrzciny
17lipca - szczepienie
30 lipca - okulista
i może w międzyczasie wyskoczymy na kilka dni w oklice górzyste ( między szczepieniem a okulistą)
Mój Mirek lipiec ma pełen atrakcji:
9 lipca - chrzciny
17lipca - szczepienie
30 lipca - okulista
i może w międzyczasie wyskoczymy na kilka dni w oklice górzyste ( między szczepieniem a okulistą)
Mam problem. Nasza Natalka zaczęła ciumkać kciuka, wiec zastanawiam się czy nie kupiś jej lepiej smoczka (od smoczka łatwiej będzie opóźniej odzwyczaić, a po za tym są te anatomiczne itd.) Dziś to już na powaznie, właśnie mam kolejne usypianie z kciukiem w buzi. Co myslicie o tym, kciuk czy smoczek i czy któraś z Was przestawiała malucha z kciuka na smoczek ? Nie chciałabym póżniej mieć wizyt u ortodonty Pozdrowionka z upalnego Szczecina, uffff
ostatnio w programie "mamo juz jestem" na tvn style bylo o tym ze smoczki nie sa zle - oczywiscie nie moga one byc zastepstwem naszych czulosci i bliskosci ...
mowili tez ze wsadzanie palcow do buzi nie jest zle dopoki dziecko nie skupia sie na jednym palcu na dluzej - moja mala ciaga wszystkie palce po kolei ... i smoka tez kocha
margarett - ja osobiscie uwazam ze smok jest lepszy niz ssanie kciuka ... ale decyzja nalezy do ciebie ...
mowili tez ze wsadzanie palcow do buzi nie jest zle dopoki dziecko nie skupia sie na jednym palcu na dluzej - moja mala ciaga wszystkie palce po kolei ... i smoka tez kocha
margarett - ja osobiscie uwazam ze smok jest lepszy niz ssanie kciuka ... ale decyzja nalezy do ciebie ...
dori
Fanka BB :)
My na szczepienie w środę 5 lipca. Oby tym razem było jak ostatnio albo i lepiej. Zadnych poszczepionkowych dolegliwości.
Co do ssania to ja wolę dać smoka niż pozwolić na gryzienie paluszków (chociaż moja to całą piąstkę ładuje do buzi).
Co do ssania to ja wolę dać smoka niż pozwolić na gryzienie paluszków (chociaż moja to całą piąstkę ładuje do buzi).
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: