reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U nas jest sporo komarów. I tylko ja to odczuwam, bo tylko mnie gryzą (śfinki) :/

A szczepienie mamy 10 lipca. Mam nadzieję, że szybko się uspokoi po nakłuciu...

oj to sporo nas będzie teraz szczepić. :D :D :D
Mój Mirek lipiec ma pełen atrakcji:
9 lipca - chrzciny
17lipca - szczepienie
30 lipca - okulista
i może w międzyczasie wyskoczymy na kilka dni w oklice górzyste ( między szczepieniem a okulistą)

a my kolejne szczepienie mamy za soba-na razie jest ok,po poprzednim weekend byl okropny ale na razie jest w porzadku i oby tak zostalo:) i nawet dzisiejsza noc byla niezla

no to super martap - miejmy nadzieje, że nasze dzieciaczki podobnie będą reagować :D

Mam problem. Nasza Natalka zaczęła ciumkać kciuka, wiec zastanawiam się czy nie kupiś jej lepiej smoczka (od smoczka łatwiej będzie opóźniej odzwyczaić, a po za tym są te anatomiczne itd.) Dziś to już na powaznie, właśnie mam kolejne usypianie z kciukiem w buzi. Co myslicie o tym, kciuk czy smoczek i czy któraś z Was przestawiała malucha z kciuka na smoczek ? ;) Nie chciałabym póżniej mieć wizyt u ortodonty :( Pozdrowionka z upalnego Szczecina, uffff

ostatnio w programie "mamo juz jestem" na tvn style bylo o tym ze smoczki nie sa zle - oczywiscie nie moga one byc zastepstwem naszych czulosci i bliskosci ...
mowili tez ze wsadzanie palcow do buzi nie jest zle dopoki dziecko nie skupia sie na jednym palcu na dluzej - moja mala ciaga wszystkie palce po kolei ... i smoka tez kocha :)

margarett - ja osobiscie uwazam ze smok jest lepszy niz ssanie kciuka ... ale decyzja nalezy do ciebie ...

My na szczepienie w środę 5 lipca. Oby tym razem było jak ostatnio albo i lepiej. Zadnych poszczepionkowych dolegliwości.

Co do ssania to ja wolę dać smoka niż pozwolić na gryzienie paluszków (chociaż moja to całą piąstkę ładuje do buzi).

reklama
ja malej pozwalam pchac do buzi wszystko co ma pod reka - palce, pieluche, zabawke jak akurat chwyci ... no i oczywiscie smoczka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry