reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Dziewczyny czy Wasze maluchy też często mają czkawkę?? Adaś jak gada do siebie albo jak go rozśmieszam zaraz ma czkawkę. Średnio kilka razy na dzień.
bylasia mamy to samo:tak: zaczyna gaworzyć i czkawka:-D a ciąży regularnie czułam czkawkę dwa razy dziennie:-D

reklama
Karmie tylko piersią, mała śpi całą noc ,a rano ściągam pokarm z jednej piersi moje pytanie jest takie kiedy podać córce te mleko: na wieczór przed spaniem czy w dzień:confused:Podobno nocny pokarm jest bardziej kaloryczny:baffled:
Właśnie przeczytałam książkę że jak dziecko jest na piersi to mleko odciągnięte podaje się przez łyżeczkę lub z małego kubeczka a nie z butelki.

Gemeleo- dokladnie tak jak piszesz o tym piciu, ja tez to czytałam, dlatego daje malej duzo picia:tak:
bylasia - u nas czkawka najczęściej po jedzeniu

U nas czkawka już minęła, na początku łapał jak za chłodno mu było. Za to nadal ulewa :-(, wprawdzie już nie chlusta ale i tak sporo jeszcze ulewa.
Ignacy śmieje się do wszystkich ale rży do brata. Do mnie też jak go gilgam albo mu chucham w brzuch, ale Krystian to wystarczy, że się na niego spojrzy i już rżą obydwaj. Jeden drugiego rozśmiesza. Jak dostaną głupawki to normalnie wszyscy się chichramy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry