reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Kiedyś już pytałam ale wtedy chyba byłyśmy jeszcze obrzuchacone także teraz spytam, Mamusie chłopców ... tak w praktyce codziennej... ściągacie napletek czy nie :confused::confused::confused: Jeden lekarz mowi żeby to robić, inny absolutnie nie... jedni twierdza, ze dopiero po 1r.ż , inni że od urodzenia... jeszcze inni ze WOGOLE kategorycznie nie... ile ludzi/lekarzy tyle opinii... jak robicie Wy?

reklama
Ja nie ściągam. Nie chcę, żeby mieli problemy potem. Poza tym boję się zrobić im krzywdę. I ja nie wierzę we ściąganie jakoś.

Elka,nasza Mała też nas szczypie ;-);-);-),a siebie ostatnio rączkami głaszcze po buzi,szczególnie,jak je mleko :tak::tak::tak:
Asheara,ja co prawda nie mam synka,ale w rodzinie mam ich sporo,no i generalnie z tego co wiem,to Rodzice zaczęli im odciągać dopiero po roku własnie,a to temu,że przecież tam też się brud zbiera i siuśki,a poza tym coś sie tam chyba może skleić,jak nie odciąga się,ale piszę tylko to co słyszałam :tak::tak::tak:

reklama
humm...w kazdym razie nie jestem jedyna, ktora nie sciaga:-p

elka - siebie nie szczypie, ale mnie czesto, najczesciej w szyje jak go trzymam na rekach :confused2:

Do góry