Milionka no wybacz ale się nie zgodze bo nikt nie powinien nikogo uczyc jak wychowywać czyjes dziecko rzucając dosłownie nic nie wnoszącą krytykę, wrecz w niegrzeczny sposób bez zapoznania się z osoba, dzieckiem a przedewszystkim z tematem i bazując jedynie na tym ze zwyczajnie tej osobie post sie nie spodobał i tak dalej. Forum to jest miejsce do wymiany doswiadczen no chyba ze ktos bije dziecko czy inne ekstremalne sytuacje które rzeczywiscie zasługuja na krytyke. Nie wyobrazam sobie nagabywania kogos bo jego dziecko pije kaszke z butelki albo bawi sie zbyt mądrymi zabawkami jak na swój wiek. Niekonstruktywna krytyka jest tu moim zdaniem stanowczo zbędna. Ja nikogo tu na forum nie skrytykowałam i uwazam ze kazdy ma swój rozum i jesli mi jakas rada nie odpowiada to nie zamierzam rzucac jadem na tą osobę ktora mi jej udzielila ew. wytlumacze ze sie z tym nie zgadzam. Ale tak jak mówie to moje zdanie zreszta w zyciu codziennym równiez w wychodze z podobnego załozenia.
Cornelka ja mysle ze się przyzwyczai do spacerówki , moze nie jest zwolennikiem nowosci