reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Mój choć ma króciutkie włoski to widać wytarte koło z tyłu, a z tymi stopkami to tak się zastanawiałam ostatnio ,bo zdarza się ,ż się Małemu spocą i na szyjce często ,bo grubasek jest
U nas stópki mimo że wiecznie chłodne, to i tak jakby spocone . Nie mokre, ale po całym dniu się "kleją" więc przypuszczam, że to pot. A tył głowy to jedyne miejsce, gdzie włosy pozostały od urodzenia . U nas włoski wyszły razem z ciemieniuchą z prawie całej główki, nie licząc tyłu.
Dwa pytania mam :-)
Co do butelek- w smoczku jest dziurka do do odpowietrzania- karmiąc ona ma być na dole czy na górze?
Kacper ma na klace piersiowej i troszkę na brzuszku taką jakby pokrzywkę. Nie jest zaczerwieniona i widać ją tylko patrząc pod światło. Tylko w tym miejscu występuje. Nie zmieniłam teraz proszku, nie jem nic nowego, a pokrzywka utrzymuje się od kilku dni (dopiero zauważyłam, a może była wcześniej? ) Macie pomysły na to co to może być?
Co do butelek- w smoczku jest dziurka do do odpowietrzania- karmiąc ona ma być na dole czy na górze?
Kacper ma na klace piersiowej i troszkę na brzuszku taką jakby pokrzywkę. Nie jest zaczerwieniona i widać ją tylko patrząc pod światło. Tylko w tym miejscu występuje. Nie zmieniłam teraz proszku, nie jem nic nowego, a pokrzywka utrzymuje się od kilku dni (dopiero zauważyłam, a może była wcześniej? ) Macie pomysły na to co to może być?
reklama
Podziel się: