reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opieka na dzieckiem - o kolkach, pieluchach, pielęgnacji

Agnes niepotrzebnie się tłumaczysz, przecież robisz to co uważasz za słuszne, a że ktoś tam ma osłonkę w szafie, albo uważa że gondola dziecka nie oddycha to jego sprawa :tak:

Weronika ja też lubię h&m, mothercare, george, ale biedronką też nie pogardzę :tak: a w darach to już wg biorę co dają ;-)

reklama
babeczki, pojawil sie u nas zapchany nosek i takie jakby delikatne charczenie i rzezenie w pluckach. moj tomek przeziebiony byl i nawet antybiotyk dostal zeby szybko dojsc do siebie i tolki nie zarazic, nie spal z nami podczas tego przeziebienia, no ale bral ja na rece i przewijal, bo tatowe rece potrafia zdzialac cuda. no i teraz sie zastanawiam, czy taki katarek to
a) cos normalnego - trzeba odsysac i przeplukiwac nosek i charczenie to niby tez "samo przejdzie"
b) oznaka jakiejs straszliwej choroby

poradzcie, bo stresa zlapalismy oboje. napryskalismy woda morska i cos tam odessalismy, ale nie powiem zeby to byly jakies pokazne gluty...

Jak masz body to na ramionkach się materiały zakładająna siebie i czy te body np. h&m na siebie zakladaja sie bardzo?
Kurde nie wiem jak wytłumaczyc:rofl2:

h&m mam tylko kopertowe, i one calkiem slusznie nachodza na siebie. a mothercare maja te naramienne zakladki calkiem dobrze kryjace, tylko trzeba uwazac zeby sam bodziak nie byl za maly, bo wtedy ciagnie dekold w dol i i tak sie robi pokazny.

Ostatnia edycja:
Weronika ja słyszysz jak dziecko oddycha, że gil zmienia miejsce położenia to ja psikam sola morską i odciągam, ale jak jest tylko jakieś charczenie z głębi, to tylko psikam solą morską i na brzuszek dziecko kładę, coś tam spłynie, coś wykicha :tak: u nas katarek był mocniejszy przez dwa dni, dzisiaj już jest ok :tak:

reklama
Do góry