generalnie lekarze mówia,że szparę ma taką samą ale na zdjęciach wychodzi każdy szczegół:-),powiem Ci tak:chyba w jego przypadku nie jest możliwe skorygowanie całkowicie tej wady,myślę ,że u tych dzieci u których powieczka nie zachodzi na źrenicę operacja daje idealny efekt,w naszym przypadku raczej na to nie liczę ,ale cieszę się ,że wogóle można było coś z tym zrobić
reklama
no ja tez poprosze a jak czytałam to widac pozytywne nastawienie u was a to chyba bardzo duzo ciesze sie ze powoli wasza droga dobiego ku koncowi
bsadurska@wp.pl
bsadurska@wp.pl
anna, też poproszę o zdjęcie ( anaga@o2.pl)
My też operujemy u dr Stępniewskiego.
My też operujemy u dr Stępniewskiego.
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
Anna, wlasnie przed chwila wyslalam do ciebie maila, na ktorego wlasciwei w calosci odpisujesz na forum hehe Napisalam tez prosbe o zdjecie Marysi i czekam na nie z niecierpliwoscia, bo skoro piszesz OPLACALO SIE! to chce je zobaczyc! chce chce chceee!! wczoraj bylam u Stepniewskiego i mamy miec operacje za pol roku, bo z oczkami Julii jest wszystko okulistycznie dobrze i nie chca robic za szybko aby nie robic mi problemu z niedomykaniem, kroplami i masciami!!
Jeejku jak ja chce zobaczyc Twoja coreczke!! Chce sobie wyobrazic jak za pol roku beda wygladac oczka mojej Julii (opadaja podobnie) i chce plakac ze szczescia ze mam to juz za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeejku jak ja chce zobaczyc Twoja coreczke!! Chce sobie wyobrazic jak za pol roku beda wygladac oczka mojej Julii (opadaja podobnie) i chce plakac ze szczescia ze mam to juz za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
qrde chyba porabalam nicki hahahaha Anna wyslij zdjecia synka na adres rati89@tlen.pl
SmileOfAngel
Zaciekawiona BB
Nie powiedziala, ze nie bedzie, ale oczko jest wieksze i jest bardziej przewidywalny efekt. Mnie sie wydaje ze bardziej chodzilo o to ze kropic i smarowac oczy tak malemu dzieci to nie lada gratka- kropilam juz jej kiedys prawe oczko bo ropialo i nie wspominam tych akcji dobrze
reklama