reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opadanie powieki

reklama
hej jeszcze ja jestem - moja Daga dopiero albo az 3 lata w listopadzie wiec ja sie niegdzie nie ruszam, chyba ze moze zdecyduje sie na wizyte u Prosta ale to jakos mi na arzie nie grozi za bardzo, bo badany był wzrok a priorytet u mnie to - GUZEK a w sumie nic w tym temacie nie robie

ojojoj ile nowych wpisów:-),i jak wszyscy ruszyli do przodu.Krupko zobaczysz będzie dobrze tym bardziej,że piszecie o prof.Proście w samych superlatywach,to nie może być inaczej :-),ale my mamuśki juz tak mamy,że stres jest,ale to normalne.Już niedługo odetchniesz z ulgą.Cudów nie ma ,szczególnie w przypadku kiedy to opadanie jest duże,ale kazda poprawa nawet ta minimalna jest na wagę złota.Trzymam za wszystkich kciuki!!

hejka napewno 20 będe trzymać kciuki za was i wasze dzieciaczki i napewno wszystko bedzie dobrze a Prost na kase chorych robi zabiegi widze że my jesteśmy tu najstarsi zastanawiam się czy lepiej nie zrobić prywatnie doradzcie coś[ anna515 napisz co u was] u tej dziewczynki z domykaniem jest wszystko dobrze miała zabieg 7 lat temu

hejo
dziewczyny jesli ktoś chce zobaczyć jak u nas wygląda sprawa po operacji to dajcie mi swoje maile ,nie potrafie wstawić zdjęć na grupie:-(,to wyśle na priva.No u nas póki co oczko sie nie domyka,ale codziennie ma nakładaną maść,ogólnie jak mruga to się zamyka ale jak śpi i mocno się buźka rozluźnia to i oczko się otwiera,mam nadzieje ,że to minie (przynajmniej tak mi powiedział dr Stepniewski.)
A tak ogólnie to właśnie wczoraj oglądałam zdjęcia jak to było kiedyś jak miał mocno opadniętą powieczkę-to wiecie co ? OPŁACAŁO SIĘ:-)

Ostatnia edycja:
tak samo pomyślałam jak krupka to super i napewno wszystko bedzie dobrze bo przecież musi być dobrze u tej dziewczynki co miała 7 lat temu to nic nie widać jak ją zobaczyłam to nawet nie wiedziałam która powieka była operowana naprawde także będzie dobrze nic się nie martw

reklama
sliczne dziecko masz anna :)

Co do "przed" i "po" - rzeczywiscie OPLACAŁO się!!! Ale widzę, ze u synka w ogóle chyba szpara jest wieksza jedna od drugiej?? No bo teraz w sumie nie widac, zeby powieka opadała, tylko jakby jedno oczko było mniejsze? No ale moze to tylko tak na zdjęciu. W kazdym razie na prawde fajnie wygląda:)

Do góry