reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opadanie powieki

reklama
hej jeszcze ja jestem - moja Daga dopiero albo az 3 lata w listopadzie wiec ja sie niegdzie nie ruszam, chyba ze moze zdecyduje sie na wizyte u Prosta ale to jakos mi na arzie nie grozi za bardzo, bo badany był wzrok a priorytet u mnie to - GUZEK a w sumie nic w tym temacie nie robie

ojojoj ile nowych wpisów:-),i jak wszyscy ruszyli do przodu.Krupko zobaczysz będzie dobrze tym bardziej,że piszecie o prof.Proście w samych superlatywach,to nie może być inaczej :-),ale my mamuśki juz tak mamy,że stres jest,ale to normalne.Już niedługo odetchniesz z ulgą.Cudów nie ma ,szczególnie w przypadku kiedy to opadanie jest duże,ale kazda poprawa nawet ta minimalna jest na wagę złota.Trzymam za wszystkich kciuki!!

hejka napewno 20 będe trzymać kciuki za was i wasze dzieciaczki i napewno wszystko bedzie dobrze a Prost na kase chorych robi zabiegi widze że my jesteśmy tu najstarsi zastanawiam się czy lepiej nie zrobić prywatnie doradzcie coś[ anna515 napisz co u was] u tej dziewczynki z domykaniem jest wszystko dobrze miała zabieg 7 lat temu

hejo
dziewczyny jesli ktoś chce zobaczyć jak u nas wygląda sprawa po operacji to dajcie mi swoje maile ,nie potrafie wstawić zdjęć na grupie:-(,to wyśle na priva.No u nas póki co oczko sie nie domyka,ale codziennie ma nakładaną maść,ogólnie jak mruga to się zamyka ale jak śpi i mocno się buźka rozluźnia to i oczko się otwiera,mam nadzieje ,że to minie (przynajmniej tak mi powiedział dr Stepniewski.)
A tak ogólnie to właśnie wczoraj oglądałam zdjęcia jak to było kiedyś jak miał mocno opadniętą powieczkę-to wiecie co ? OPŁACAŁO SIĘ:-)

Ostatnia edycja:
tak samo pomyślałam jak krupka to super i napewno wszystko bedzie dobrze bo przecież musi być dobrze u tej dziewczynki co miała 7 lat temu to nic nie widać jak ją zobaczyłam to nawet nie wiedziałam która powieka była operowana naprawde także będzie dobrze nic się nie martw

reklama
sliczne dziecko masz anna :)

Co do "przed" i "po" - rzeczywiscie OPLACAŁO się!!! Ale widzę, ze u synka w ogóle chyba szpara jest wieksza jedna od drugiej?? No bo teraz w sumie nie widac, zeby powieka opadała, tylko jakby jedno oczko było mniejsze? No ale moze to tylko tak na zdjęciu. W kazdym razie na prawde fajnie wygląda:)

Do góry