reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Opadanie powieki

reklama
Prost na moje oko ma koło 50-ki, więc chyba jeszcze trochę poleczy:tak:

Dzieci znoszą takie zabiegi duzo lepiej niz dorosli, nie rozczulają sie nad sobą i szybciutko wracają do formy. U nas najgorsze było wybudzenie z narkozy, potem płakal przy sciąganiu szwów, a tak to lajcik (dla niego, bo my gorzej przezywalismy)

Smile świetnie to już niedługo a ja mam nadzieje że my za jakieś pół roku to będziemy już po wszystkim

A my niedawno byliśmy u Prosta. No i nie powiem-wrażenie robi. Takiego sprzętu nie widziałamm wcześniej. Co sie dowiedzieliśmy: że powieka nie przysłania pola widzenia (w co ciężko mi do końca uwierzyc, bo akurat podczas badania Młody był bardzo zafascynowany tym, co się wokół dzieje i trzymał oczka dośc szeroko otwarte ale przecież tak nie jest cały czas), więc operacja ewentualnie kosmetyczna jak będzie miał jakieś 6 lat. Poza tym ma nadwzrocznośc i lekki astygmatyzm.A i lewa gałka oczna jest troszkę nie na swoim miejscu przez co ma lekkiego zeza skośnego. Powiedział, że wszystko to może się jeszcze naprawic i zalecił kontrolę jak skończy rok. Muszę jeszcze powiedziec, że nie podobała nam się atmosfera pośpiechu jaka towarzyszyła wizycie. Profesor prawie że biegał, szybko mówił i czuło się że chce żebyśmy jak najszybciej wyszli. Przez to zapomnieliśmy połowy pytań jakie chcieliśmy zadac. Czy zawsze tak jest, czy może trafiliśmy na gorszy dzień? Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wizyty. Pozdrowionka.

Trafiliście na gorszy dzień. Nam za kazdym razem odpowiadal na wszystkie pytania, nie było czuć presji czasu. Kurcze, za te 350, to trudno, zeby było inaczej.

reklama
No właśnie. No nic, najważniejszego się dowiedzieliśmy.

Miałam jeszcze napisac odnośnie spuchniętej powieki. Profesor powiedział, że to sprawia tylko takie wrażenie, że ona jest spuchnięta, bo inaczej pracuje mięsień i inaczej się fałdki skórne układają.

Do góry