reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Olkusz i okolice

reklama
u mnie dzieciaki dalej przeziębione.
Dominiśka katar +kaszel (zaczyna się lekko mokry), a Wojtek ma lekki katar
yes2.gif

tak więc siedzimy sobie w domu i się nudzimy!
dry.gif

-------
a ja wam powiem że kocham mojego "Sejczaka" :-D dobrze mi z nim choć jest malusi i nie chce go zmieniać ;-)

Ja jestem senna dzis bardzo ale to dlatego że sie nie wyspałam ;-)

Ja sobie punciaka II chce kupić a teraz jeżdże Mondeo kombi wiec tez dużym - zobaczymy jak mi Punciak sie wyda za mały to go zmienie na lepszy model ;-):-D:-D

Mika nie znam Ledniowskiej, Januszka też tylko ci mówię tyle ile na necie wyczytałam - opinie ma okropne dlatego bym do niego nie poszła bo ja sie sugeruje opiniami jednak :baffled:
A niestety większość ma okropnych i zniechęcających :crazy: Ale jak ty jestes zadowolona najwazniejsze :tak:

Ale mi się już chce weekendu

Dziewczyny nie kumam - kilka dziewczyn pisało do mnie na PW z prośbą o "wpuszczenie" na wątek prywatny ale jak podałam linka do Olkusza i okolic - otwartego i zaprosiłam do poznania się najpierw z nami to nie pokazuja się więcej - nie wiem o co chodzi - czyżby tylko chciały podejrzeć nas ?? :baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie no nie ma opcji nie wpuszcze nikogo dopóki się nie poznamy tylko wkurza mnie ze dupe mi za przeproszeiem zawracają a nie pokazują się wiecej :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D

reklama
Do góry