reklama
u mnie dzieciaki dalej przeziębione.
Dominiśka katar +kaszel (zaczyna się lekko mokry), a Wojtek ma lekki katar
tak więc siedzimy sobie w domu i się nudzimy!
-------
a ja wam powiem że kocham mojego "Sejczaka" dobrze mi z nim choć jest malusi i nie chce go zmieniać ;-)
Dominiśka katar +kaszel (zaczyna się lekko mokry), a Wojtek ma lekki katar
tak więc siedzimy sobie w domu i się nudzimy!
-------
a ja wam powiem że kocham mojego "Sejczaka" dobrze mi z nim choć jest malusi i nie chce go zmieniać ;-)
wczoraj to nie , ale dzisiaj takhej:-) tez jestescie dzis takie senne??
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja jestem senna dzis bardzo ale to dlatego że sie nie wyspałam ;-)
Ja sobie punciaka II chce kupić a teraz jeżdże Mondeo kombi wiec tez dużym - zobaczymy jak mi Punciak sie wyda za mały to go zmienie na lepszy model ;-)
Mika nie znam Ledniowskiej, Januszka też tylko ci mówię tyle ile na necie wyczytałam - opinie ma okropne dlatego bym do niego nie poszła bo ja sie sugeruje opiniami jednak
A niestety większość ma okropnych i zniechęcających Ale jak ty jestes zadowolona najwazniejsze
Ale mi się już chce weekendu
Ja sobie punciaka II chce kupić a teraz jeżdże Mondeo kombi wiec tez dużym - zobaczymy jak mi Punciak sie wyda za mały to go zmienie na lepszy model ;-)
Mika nie znam Ledniowskiej, Januszka też tylko ci mówię tyle ile na necie wyczytałam - opinie ma okropne dlatego bym do niego nie poszła bo ja sie sugeruje opiniami jednak
A niestety większość ma okropnych i zniechęcających Ale jak ty jestes zadowolona najwazniejsze
Ale mi się już chce weekendu
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Dziewczyny nie kumam - kilka dziewczyn pisało do mnie na PW z prośbą o "wpuszczenie" na wątek prywatny ale jak podałam linka do Olkusza i okolic - otwartego i zaprosiłam do poznania się najpierw z nami to nie pokazuja się więcej - nie wiem o co chodzi - czyżby tylko chciały podejrzeć nas ??
dokładnie na prywatnym są już wszystkie nasze dane, zdjęcia.. nie może tam wejść kto chcea olej je i tyle
reklama