reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

mercedeska dobrze że piszesz o tych 5latach, bo musze mojego męża wkońcu wygonić żeby zdał :-D a już podchodzil kilka razy do egzaminu i niestety w plecy ;-) a to dlatego że on wiecznie zdaje w środku zimy i w największe zaspy hahaha :tak: ale się rozleniwił i mówi, że jemu pasuje jak go żona wozi bo przynajmniej jak jedziemy na imprezę to nie ma problemu kto pije a kto nie :-p

-------
Dominiśka w przedszkolu, Wojtek poszedł na drzemkę, to i mam czas spokojnie usiąść do kompa :)
dom posprzątany, zupa się gotuje więc pora na poranną kawke :D

reklama
Hejka

Mercedeska a gdzie mieszkasz ?? Napisz cos o sobie bo w sumie nie wiele wiem o tobie :zawstydzona/y:

Ja mam prawko od 14 lat :tak: i nie wyobrażam sobie nie mieć :no: czułabym sie jak bez nogi

Którą szkołe jazdy polecacie? ja myśle o Rondzie choć wolałabym tu na osiedlu bo teraz juz wczesnie się robi ciemno i troche daleko z dojazdami. nie chciałam robić w zime ale jak tak dalej pojdzie to do wiosny nie zaczne nawet.

ja zdawałam prawko już 9lat temu i zdawałam u Włodka. Powiem szczerze że teraz to już nawet nie wiem dokładnie jakie są te szkoły jazdy:zawstydzona/y:

Ja jestem w MARZANNIE i zawsze ich wszystkim będę polecała.Dużo instruktorów ,możesz sobie po kilku jazdach wybrać z kim Ci się najlepiej uczy ,bo wiadomo że nie każdy Ci będzie odpowiadał .Poza tym takie jeżdżenie z rożnymi instruktorami jest dobre nawet pod tym względem ,że każdy podpowie Ci coś nowego ,innego.
Sorbuś,Ja jestem z pakuski ,juz pisałam kiedyś :-)
Wiecie ze Ja to chyba byłabym w stanie bez prawka powozić się po mieście ;-)

mercedeska oo to fajnie w marzannie że jest możliwość jeżdżenia z różnymi instruktorami :tak:

moje młodsze dziecko już wstało z drzemki więc nie mam jak już siedzieć na kompie ;-) uciekam na razie

Mika Twój mąż nie ma prawka???To jak on dojeżdża do pracy? On chyba w krakowie pracuje-tak?
Ja tyle czasu mam już prawko ale nie jeżdże z dużo i dlatego taki sobie ze mnie kierowca...do krakowa np nie pojade bo się boję:(
Mika ja tez u Włodka robiłam:)!Polecam. też jest dużo instruktorów i wszyscy są bardzo fajni:)

ja tez prawko robilam u Wlodka i mam chyba najkrocej z Was stazem bo tylko pol roku aler jezdze codziennie i nie wyobrazam sobi jak to bylo przedtem....zwlaszcza teraz przy dwojce dzieci nie wyobrazam sobie inaczej

reklama
Do góry