reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Olkusz i okolice

dziewczyny, gdzie jest w olkuszu albo okolicach jakiś dobry dermatolog??

no i faktycznie, piszmy też tu, bo nowe dziewczyny nie mają szans :-(

reklama
mika w Olkuszu na Bylicy jest dermatolog w pon i środy dr Latała-Otrębska, wizyta 70 zł.
wiolcia bywam tu czasem ale mój maluch już na nic mi nie pozwala, jak idzie spać o 14 to wtedy robie wszystko a brak czasu na neta kompletny.
ja nie mam dostępu do zamkniętego także jak widzę że tu nikt nie pisze to sama też niewiele piszę..

urszulko dzięki wielkie za namiary!! a pisz jak twój maluch :-) jak się rozwija? też taki rozrabiaka jak mój Wojtek? :-)

moje dziecko w przedszkolu, a ja mam ból brzucha ze stresu
a050.gif

jestem i tu:) zauważyłam że wogóle mało dziewczyn pisze na tym wątku...więcej "nowe" dziewczyny piszą na szpitalnym wątku.

U nas zapowiada się piękny dziń. Krzys usnął przed chwilą, ja idę na kawę a jak wstanie idziemy do ogrodu. Może coś popracujemy;)
Dziewczyny Wy jakie macie plany?

mika ta pani dermatolog jest bardzo konkretna i bardzo dobra, wizyta u niej trwa 30 min każda osoba.
My na dziś nie mamy żadnych planów oprócz obiadu u teściów. mały narazie rozrabia na podłodze i ciągle by stał przy mnie i czeka jak mu dam rączke żeby z nim połazić choć sam już umie.
Wczoraj byliśmy na szczepieniu, bilans po roczku bardzo dobrze. Zobaczymy jak mały zareaguje na szczepionkę ale to dopiero po tyg.

witam,

wow, ruszyło się :)

hej Urszulka :) u nas szczepienie to MMR przeszło ok, poza tym dostawał szczepionkę na ospę i było ok. :)
mika Ty się wybierasz ze sobą do dermatologa ??
Ja może dzisiaj wybiorę się do Klucz, mam nadzieję, że jeszcze chwilę poczekamy z historiami katarowymi i nas ominą na ten weekend .
mój przedszkolak poszedł zadowolony, ale ja już mam stresa jak tam będzie dzisiaj. echhh jeszcze dzisiaj było duzo dzieciaków płaczących, bidoki - mój wszedł do sali zadowolony.

Ostatnia edycja:
mamBartuli bo Bartuś to już dorosły facet-przecież nie będzie się mazał;-)
Mika po co Ci dermatolog co się dzieje?

Nie wiem czy mi uwierzycie, ale Krzys od kilku dni (nie pisałam wcześniej bo chciałam się absolutnie upewnić) w jednym i tym samym miejscu robi kupe i uprzedza o tym kilka chwil wcześniej mówiąc be be
shocked.gif
No w szoku jestem...

reklama
Do góry