reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

a to ja pierwsze słysze, że małe dzieci nie lubią mieć bosych stópek, moja często miała gołe i nigdy nie okazywała niezadowolenia...

reklama
heloł

zgadzam się z galazka - mój też uwielbiał bose stópki, a w upały nie męczyłam go przesadnym ubiorem, był najczęściej w bodziaku z krótki rękawkiem, miał wtedy kilka miesięcy. Ale wszystko zależy od dziecka :)))))) teraz z kolei koleś uwielbia skarpetki - masakra.

mika cokolwiek napisz :D:D no proszę jakie atrakcje w Kluczach :) powiem Ci, że Bartek odkąd poszedł na ten dzień otwarty to bardzo chce znowu wrócić do przedszkola, ciekawe jak będzie we wrześniu. Wcześniej był stanowczo na nie.

Dziewczyny może któraś z was polecić jakąś dobrą dentystkę dla dziecka? mała narzeka że ją ząbek boli i chciałabym żeby ktoś ten ząbek obejrzał ale moja dentystka akurat ma urlop do końca tygodnia i potrzebuje jakiejś dobrej i z podejściem do dzieci. z góry dzięki, a tak wogóle to co tutaj taki zastój????

Witaj Mika 85,
Weekend ,no cóż pogoda troche zbyt kiepska zeby napisać że fajny :-) Trochę TV ,trochę komputer,no i oczywiście zabawianie Mojego małego smyka ,który jakiś taki rozdrażniony dziś;-) Zaraz wyskoczę z nim na szybki spacer ,to trochę pośpi jak go powożę po cudownych chodnikach olkuskich.Wiecie że dziś otwarcie basenu ? POGODA W SAM RAZ NA PŁYWANIE .CZAD :tak:A Tobie jak mija weekend ,Mika ?

reklama
Dziewczyny może któraś z was polecić jakąś dobrą dentystkę dla dziecka? mała narzeka że ją ząbek boli i chciałabym żeby ktoś ten ząbek obejrzał ale moja dentystka akurat ma urlop do końca tygodnia i potrzebuje jakiejś dobrej i z podejściem do dzieci. z góry dzięki, a tak wogóle to co tutaj taki zastój????

Psyche ja polecam Wójcicką na osiedlu mlodych - moja Majka u moeje dentystki nawet buzi nie otworzyłą a Wójcicka ma takie podejście ze ostatnio nawet kanałowa dała sobie zęby wyleczyc tzn jednego i nie jest bardzo droga nie zdziera - bardzo fajna babeczka

MIka melduje się posłusznie :)))

WItam nowe dziewczyny mam nadzieje ze sie lepiej poznamy

Do góry