reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

a to ja pierwsze słysze, że małe dzieci nie lubią mieć bosych stópek, moja często miała gołe i nigdy nie okazywała niezadowolenia...

reklama
heloł

zgadzam się z galazka - mój też uwielbiał bose stópki, a w upały nie męczyłam go przesadnym ubiorem, był najczęściej w bodziaku z krótki rękawkiem, miał wtedy kilka miesięcy. Ale wszystko zależy od dziecka :)))))) teraz z kolei koleś uwielbia skarpetki - masakra.

mika cokolwiek napisz :D:D no proszę jakie atrakcje w Kluczach :) powiem Ci, że Bartek odkąd poszedł na ten dzień otwarty to bardzo chce znowu wrócić do przedszkola, ciekawe jak będzie we wrześniu. Wcześniej był stanowczo na nie.

Dziewczyny może któraś z was polecić jakąś dobrą dentystkę dla dziecka? mała narzeka że ją ząbek boli i chciałabym żeby ktoś ten ząbek obejrzał ale moja dentystka akurat ma urlop do końca tygodnia i potrzebuje jakiejś dobrej i z podejściem do dzieci. z góry dzięki, a tak wogóle to co tutaj taki zastój????

Witaj Mika 85,
Weekend ,no cóż pogoda troche zbyt kiepska zeby napisać że fajny :-) Trochę TV ,trochę komputer,no i oczywiście zabawianie Mojego małego smyka ,który jakiś taki rozdrażniony dziś;-) Zaraz wyskoczę z nim na szybki spacer ,to trochę pośpi jak go powożę po cudownych chodnikach olkuskich.Wiecie że dziś otwarcie basenu ? POGODA W SAM RAZ NA PŁYWANIE .CZAD :tak:A Tobie jak mija weekend ,Mika ?

reklama
Dziewczyny może któraś z was polecić jakąś dobrą dentystkę dla dziecka? mała narzeka że ją ząbek boli i chciałabym żeby ktoś ten ząbek obejrzał ale moja dentystka akurat ma urlop do końca tygodnia i potrzebuje jakiejś dobrej i z podejściem do dzieci. z góry dzięki, a tak wogóle to co tutaj taki zastój????

Psyche ja polecam Wójcicką na osiedlu mlodych - moja Majka u moeje dentystki nawet buzi nie otworzyłą a Wójcicka ma takie podejście ze ostatnio nawet kanałowa dała sobie zęby wyleczyc tzn jednego i nie jest bardzo droga nie zdziera - bardzo fajna babeczka

MIka melduje się posłusznie :)))

WItam nowe dziewczyny mam nadzieje ze sie lepiej poznamy

Do góry