reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

jak pójdę jutro to zapytam co z tym kwasem foliowym i o te witaminy:happy2: Kurcze ale słodkie to Wioli maleństwo. Bardzo się cieszę, że ma to juz za sobą i obok siebie taką kruszynkę:-D
Wiola wracaj szybko do formy i
GRATULACJE!!!

reklama
a ja właśnie piekę KARPATKĘ i na samą już myśl leci mi ślinka
a055.gif

WIOLA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Krzys sliczny bobas i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze.....mas to juz za soba...a ja jeszcze sie mecze....

Wiola ogromne gratulacje:-)
Życzę,żebyś szybko doszła do siebie po cesarce.Zdrówka dla was obojga.
Masz ślicznego synka:tak:

Wiolcia gratulacje !!!! :tak::tak::tak:

Tak coś czułam;-) i mam przeczucie że i czekoladka nasza też już po ale czekamy na wieści:-D

Koniczynka Tylnicki nie zaleca witamin ale ja od miesiąca ponad biorę na pewno jesli nie pomogą to nie zaszkodzą - a zawsze trochę wit sie przyda ;-) Ja biorę Prenatal classic

eldcia jeszcze anusiak a potem chyba my już nie ??

masz rację następne jesteśmy my i juz na sama myśl mam wielkiego stracha. Ale może jakos damy radę:)

Mika taką karpatkę to bym zjadła:)
Ale musze smakiem sie obejść....:confused:

Miłej nocki ja jeszcze kąpiel i do łóżeczka wskakuję:-D

reklama
Wiolcia - zgadzam się z dziewczynami - Krzyś jest prześliczny i przesłodki :)):tak::tak::tak:

Eldcia damy rade - jak nie jak tak ;-):-D:tak::tak:

Mika - ja tez bym chętnie zjadła karpatki :sorry2: mniam mniam - a sama robisz od A do Z bo ja to kiedys robiłam z torebki ale nawet smaczna wychodziła - dawno dawno temu to było

Do góry