reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
A tak z ciekawości ile bierze Krzysztoforski za wizytę?
I ile przeciętnie czekacie na korytarzu?
Koniczynko cieszę się, że z Twoim maleństwem wszystko dobrze:-)

hmm ja zawsze płaciłam 60zł, a jeśli jakieś usg było połówkowe albo coś w tym stylu to chyba 120 o ile dobrze pamiętam..:zawstydzona/y:

Ja za pierwszą wizytę zapłaciłam u Krzysztoforskiego 110zł każda następna kosztowała mnie 80zł. USG 4d w 13stym tygodniu kosztowało mnie 210zł a to połówkowe co będę mieć w 21 tygodniu będzie mnie kosztować 250zł i będzie najdroższe bo pod koniec ciąży będzie jeszcze jedno i troszke tańsze. A co do czekania jak się ma zwykłe badanie i USG to najlepiej się zapisywać jak najwcześniej ja miałam na 16 to miał opóznienie 30min. A jak byłam umówiona na badanie genetyczne na 19:20 to weszłam do gabinetu grubo po 21 a wyszłam o 22 za mną jeszcze dwie panie były:eek:

Ja za pierwszą wizytę zapłaciłam u Krzysztoforskiego 110zł każda następna kosztowała mnie 80zł. USG 4d w 13stym tygodniu kosztowało mnie 210zł a to połówkowe co będę mieć w 21 tygodniu będzie mnie kosztować 250zł i będzie najdroższe bo pod koniec ciąży będzie jeszcze jedno i troszke tańsze. A co do czekania jak się ma zwykłe badanie i USG to najlepiej się zapisywać jak najwcześniej ja miałam na 16 to miał opóznienie 30min. A jak byłam umówiona na badanie genetyczne na 19:20 to weszłam do gabinetu grubo po 21 a wyszłam o 22 za mną jeszcze dwie panie były

Masakra jakaś, drogi troszkę ten lekarz, ale najważniejsze żeby był skuteczny i dobrze sie tobą opiekował:tak:. Ja za to badanie w 21 tyg. też płaciłam ok 250zł,ale robiłam w gabinecie dr Gelner, jakaś babeczka ze śląska to robiła

Tani to on faktycznie nie jest ale jak w Krakowie chodziłam do lekarza to za samo przyjęcie pacjentki brał 70zł+USG kolejne 70zł cytologia 20zł byłam u niego tylko raz z przymusu ale poprostu włosy mi dęba stanęły, naszczęście potem chodziłam do lekarkli, która za cała wizytę brała z USG 60zł. No cóż wizyta jest raz w miesiącu to jeszcze ni jest tak zle. A co do 4d to wole zapłacić i mieć pewnośc, że jest prawidłowo wszystko a bobas będzie miał pamiątkę (ja zresztą też):-)

pomyliłam się, ja też 250 płaciłam :tak: a płaciłam 60zł może dlatego że ja chodziłam do niego co 2tyg.. ale jest on bardzo dobrym lekarzem i na niego mi nie szkoda kasy :no:

reklama
matko jak ten dzień się dłuży... mój R. wróci dopiero o 19-tej (zresztą jak zwykle), a ja bym chciała już sie rozwalić plackiem na łóżku i odpoczywać :-)
a tu jeszcze tyle czasu...
wam się przez ten krotki dzień też tak dłuży on?

i ciekawe czy jutro zastanie nas ta zima czy nie
a010.gif

Do góry