jsorbek sama robię ja ogólnie wszystko robię sama i rzadko kiedy zdarza mi się użyć czegoś gotowego bo mam takie zboczenie zawodowe ;-) jestem edukatorem zdrowia, a głównie kręci mnie temat zdrowego żywienia i w tym kierunku też broniłam się jako magister. No i u mnie w domu to tylko zdrowe żywienie ;-) niektórzy się z tego śmieją,że ja taka zdrowotna.. ale z drugiej strony, wszyscy pytają czemu my wogóle nie chorujemy, czemu jesteśmy szczupli.. no a ja wiem ;-)
reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ale ostatnio mamy paskudną pogodę:-( A ja dzisiaj do lekarza, cieszę się, bop rozwieje moje wszystkie wątpliwości ale też trochę się denerwuję Mika przekonaj mojego męża do zdrowego odżywiania:-) Ja tylko czekam aż będziemy mieć swoją kuchnie i od razu biorę się za siebie i za niego, trzeba mu udowodnić, że to co zdrowe nie oznacza to samo co niedobre;-)
Ostatnia edycja:
Koniczynka daj znać jak po wizycie u lekarza napewno rozwiej Twoje wszystkie wądpliwości i będziesz spokojniejsza:-)
Mika zazdroszczę wiedzy też chciałabym się zacząć zdrowo odżywiać i być szczuplejsza ale powiem Ci szczerze że nie mam dużo pojęcia jak do tego sie zabrać. A po ciązy chciałbym zrzucic co nieco
Mika zazdroszczę wiedzy też chciałabym się zacząć zdrowo odżywiać i być szczuplejsza ale powiem Ci szczerze że nie mam dużo pojęcia jak do tego sie zabrać. A po ciązy chciałbym zrzucic co nieco
Faktycznie pogoda jest straszna dzisiaj:-(
Powiedzcie mi Kochane co można kupić dziewczynce na chrzest. Wczoraj brat męża poprosił go na chrzestnego i zastanawiamy się nad prezentem Napewno damy jakies pieniążki ale chcielibyśmy żeby mała miała jakąś pamiątkę. Jak możecie to proszę doradźcie
Powiedzcie mi Kochane co można kupić dziewczynce na chrzest. Wczoraj brat męża poprosił go na chrzestnego i zastanawiamy się nad prezentem Napewno damy jakies pieniążki ale chcielibyśmy żeby mała miała jakąś pamiątkę. Jak możecie to proszę doradźcie
ja na szybko tylko napiszę do Eli, a może takie coś? :-)
Sztućce na Chrzest, Roczek - Gerlach + GRAWER !!! (1313655954) - Aukcje internetowe Allegro
Sztućce dla dzieci GERLACH 4el A PETIT JUNIOR (1329907164) - Aukcje internetowe Allegro
Sztućce na Chrzest, Roczek - Gerlach + GRAWER !!! (1313655954) - Aukcje internetowe Allegro
Sztućce dla dzieci GERLACH 4el A PETIT JUNIOR (1329907164) - Aukcje internetowe Allegro
koniczynka_00
Jak mój mąż szedł na chrzestnego to poza pieniązkami wzieliśmy zdjęcie małej i zanieśliśmy do jubilera wygrawerował medalik z jej podobizną a z tyłu imię i data urodzenia. Teraz Wiktoria ma pamiątkę:-)
Ja tylko czekam aż będziemy mieć swoją kuchnie i od razu biorę się za siebie i za niego, trzeba mu udowodnić, że to co zdrowe nie oznacza to samo co niedobre;-)
Mika zazdroszczę wiedzy też chciałabym się zacząć zdrowo odżywiać i być szczuplejsza ale powiem Ci szczerze że nie mam dużo pojęcia jak do tego sie zabrać.
jak chcecie to na zamkniętym temacie będe wam pisać o zdrowym 'życiu' ;-)
koniczynka_00
Zdrowa żywność, czemu nie Byłam u lekarza dziś i oczywiście końska dawka żelaza, witamin, okazało się że schudłam ale z dzidziusiem wszystkow porządku. Serduszko bije, bobas waży już 200g ale co do płci to muśze zaczekać miesiąć do badania 3d bo był mały kontrast dziecko sie bardzo ruszało i lekarz niebył pewien więc mi nie powiedział. W każdym razie wszystko w porządku więc wielkie ufffff:-)
reklama