reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

jsorbek sama robię :tak: ja ogólnie wszystko robię sama i rzadko kiedy zdarza mi się użyć czegoś gotowego :tak: bo mam takie zboczenie zawodowe ;-) jestem edukatorem zdrowia, a głównie kręci mnie temat zdrowego żywienia i w tym kierunku też broniłam się jako magister. No i u mnie w domu to tylko zdrowe żywienie ;-) niektórzy się z tego śmieją,że ja taka zdrowotna.. ale z drugiej strony, wszyscy pytają czemu my wogóle nie chorujemy, czemu jesteśmy szczupli.. no a ja wiem ;-)

reklama
Przyszłam sie przywitać:) No więc cześć:-)

Niestety do południa czeka mnie odwiedzenie kilku urzędów:wściekła/y: jak ja lubię tam chodzić:angry:

Cześć dziewczyny ale ostatnio mamy paskudną pogodę:-( A ja dzisiaj do lekarza, cieszę się, bop rozwieje moje wszystkie wątpliwości ale też trochę się denerwuję:baffled: Mika przekonaj mojego męża do zdrowego odżywiania:-) Ja tylko czekam aż będziemy mieć swoją kuchnie i od razu biorę się za siebie i za niego, trzeba mu udowodnić, że to co zdrowe nie oznacza to samo co niedobre;-)

Ostatnia edycja:
Koniczynka daj znać jak po wizycie u lekarza napewno rozwiej Twoje wszystkie wądpliwości i będziesz spokojniejsza:-)

Mika zazdroszczę wiedzy też chciałabym się zacząć zdrowo odżywiać i być szczuplejsza ale powiem Ci szczerze że nie mam dużo pojęcia jak do tego sie zabrać. A po ciązy chciałbym zrzucic co nieco:tak:

Faktycznie pogoda jest straszna dzisiaj:-(

Powiedzcie mi Kochane co można kupić dziewczynce na chrzest. Wczoraj brat męża poprosił go na chrzestnego i zastanawiamy się nad prezentem:blink: Napewno damy jakies pieniążki ale chcielibyśmy żeby mała miała jakąś pamiątkę. Jak możecie to proszę doradźcie:tak:

Jak mój mąż szedł na chrzestnego to poza pieniązkami wzieliśmy zdjęcie małej i zanieśliśmy do jubilera wygrawerował medalik z jej podobizną a z tyłu imię i data urodzenia. Teraz Wiktoria ma pamiątkę:-)

Ja tylko czekam aż będziemy mieć swoją kuchnie i od razu biorę się za siebie i za niego, trzeba mu udowodnić, że to co zdrowe nie oznacza to samo co niedobre;-)
Mika zazdroszczę wiedzy też chciałabym się zacząć zdrowo odżywiać i być szczuplejsza ale powiem Ci szczerze że nie mam dużo pojęcia jak do tego sie zabrać.

jak chcecie to na zamkniętym temacie będe wam pisać o zdrowym 'życiu' ;-)

Zdrowa żywność, czemu nie:tak: Byłam u lekarza dziś i oczywiście końska dawka żelaza, witamin, okazało się że schudłam ale z dzidziusiem wszystkow porządku. Serduszko bije, bobas waży już 200g ale co do płci to muśze zaczekać miesiąć do badania 3d bo był mały kontrast dziecko sie bardzo ruszało i lekarz niebył pewien więc mi nie powiedział. W każdym razie wszystko w porządku więc wielkie ufffff:-)

reklama
ale mamy dziś pogodę :cool:

koniczynko to super że dzidzia dobrze :tak: ona najważniejsza :-D a ty leki bierz i wszystko będzie dobrze ;-) a nadal chodzisz do krzysztofors.?

Do góry