reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Olkusz i okolice

reklama
koniczynko to bierz witaminy :tak: od 12tyg. ciąży powinno się odstawić folik, a przejść na witaminy :tak: ja bralam wit. Feminatal N i jak leżałam w szpitalu to każdy lekarz którego pytalam jakie wit. są najlepsze, to odpowiadali właśnie że te :tak: więc też je polecam :tak:

----------
ja wróciłam z zakupów, obiadek już ugotowany, a mój R. był z dziećmi w kuleczkowie ;-)

a po spaniu Wojtacha uciekamy w gości na Osiedle Młodych :-D

puk puk! co tu tak cicho?!
gdzie pouciekałyście? :-)

wczoraj sobie myślałam u Wioli.. ciekawe co z nią. A może ona już tuli maleństwo? :-) kurcze... ciekawe

dziewczyny!!!! weszlam na grudniówki i NASZA WIOLA URODZIŁA!!!!

mam nadzieje że nie będzie mi miała za zle, ale skopiuje wiadomość od niej na grudniówkach :-D mąż pewnie pisał...
Witajcie.
Wiola jest jeszcze na wczasach w szpitalu. Wychodzi prawdopodobnie dopiero w poniedziałek. Trzymamy przynajmniej za to kciuki :) Wszystko ją boli ale jakoś się trzyma. Na pewno jest lepiej niż było w nocy oraz nad ranem. W nocy nie skutkowały żadne leki przeciwbólowe i mało co spała przez to wszystko. Do tego głodna jest od wczoraj ale zajada się przepyszną kroplóweczką więc nie jest źle. Dziękuje wszystkim za miłe słowa i gratulacje, dokładniejszą relację zda po powrocie jeśli tylko będzie miała czas :D
Pozdrawiam P.
A oto zdjęcie naszego synka Krzysia.

poszukalam troche po grudniówkach ;-)

taką tylko wiadomość znalazlam
Wiolcia napisała mi jeszcze że ma bolące skurcze co 4 min, ale szyjka długa- niezgładzona, bez rozwarcia. Położna mówi że będzie się męczyła całą noc i Wiocia ma nadzieje, że się myli...

ja jej napisałam że ma Krzysia poporosić o współpracę i aby szybko mogła go ululac przy piersi

odpisała : "Jak będzie mnie tak męczył to sama go z tamtąd wyciągnę :p"

no ma dziewczyna humor- ojj czeka ją jeszcze długa droga....

mi się przypomniało jak ja trafiłam na porodówkę i miałam skurcze co 3 min - a lekarka mówi tak-" o widzę ze się pani uśmiecha - no to się jeszcze nie zaczęło " i miała cholera rację :)

SKOŃCZYŁO SIĘ CESARKĄ! Tak więc Wiola miała 18 listopada cesarkę ;-)

WIOLU MOJE OGROMNE GRATULACJE! WITAMY KRZYSIA PO TEJ STRONIE :-D NIECH SIĘ ZDROWO CHOWA!!
images

Ja też się zastanawiałam wczoraj co u Wioli a tutaj taka wiadomośc:tak: Fajnie że ma już za soba poród i może utulić swoje maleństwo:happy2: mam nadzieje że szybko do siebie dojdzie:tak:

A ja własnie gotuje obiadek wczoraj mieliśmy cały dzień gości ale jakos przeszło dzisiaj tez goście mają przyjść i jakoś ani chwili spokoju nie mam bo ciągle trzeba cos szykować... No ale jakoś trzeba przeżyć:)

Koniczynka bierz witaminy a lekarz będzie wiedział co z Twoimi wynikami zrobic żeby corazx lepsze były napewno będziesz żelazo przyjmować. mam nadzieje że polepszą Ci się tak samo jak i mnie:)

reklama
Wiolcia gratulacje !!!! :tak::tak::tak:

Tak coś czułam;-) i mam przeczucie że i czekoladka nasza też już po ale czekamy na wieści:-D

Koniczynka Tylnicki nie zaleca witamin ale ja od miesiąca ponad biorę na pewno jesli nie pomogą to nie zaszkodzą - a zawsze trochę wit sie przyda ;-) Ja biorę Prenatal classic

eldcia jeszcze anusiak a potem chyba my już nie ??

Ostatnia edycja:
Do góry