koniczynka_00
Fanka BB :)
Poza kwasem foliowym nie. W poniedziałek mam wizytę to zobacze co mi lekarz powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.
Wiola jest jeszcze na wczasach w szpitalu. Wychodzi prawdopodobnie dopiero w poniedziałek. Trzymamy przynajmniej za to kciuki Wszystko ją boli ale jakoś się trzyma. Na pewno jest lepiej niż było w nocy oraz nad ranem. W nocy nie skutkowały żadne leki przeciwbólowe i mało co spała przez to wszystko. Do tego głodna jest od wczoraj ale zajada się przepyszną kroplóweczką więc nie jest źle. Dziękuje wszystkim za miłe słowa i gratulacje, dokładniejszą relację zda po powrocie jeśli tylko będzie miała czas
Pozdrawiam P.
A oto zdjęcie naszego synka Krzysia.
Wiolcia napisała mi jeszcze że ma bolące skurcze co 4 min, ale szyjka długa- niezgładzona, bez rozwarcia. Położna mówi że będzie się męczyła całą noc i Wiocia ma nadzieje, że się myli...
ja jej napisałam że ma Krzysia poporosić o współpracę i aby szybko mogła go ululac przy piersi
odpisała : "Jak będzie mnie tak męczył to sama go z tamtąd wyciągnę "
no ma dziewczyna humor- ojj czeka ją jeszcze długa droga....
mi się przypomniało jak ja trafiłam na porodówkę i miałam skurcze co 3 min - a lekarka mówi tak-" o widzę ze się pani uśmiecha - no to się jeszcze nie zaczęło " i miała cholera rację