reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Olkusz i okolice

reklama
Witam. Ja wczoraj na koncie miałam 3 pączki i mnie pokarało, wypadło mi lekarstwo z zęba i cała noc z głowy, najgorsze, że dalej boli, a do dentysty mogę dopiero w poniedziałek...jak nie zelży to do tego czasu chyba się wykończę albo zaczne po ścianach chodzić... :|

plukaj sobie szalwia albo rumiankiem, ewentualnie włóż sobie goździka do tej dziury badz zrob wywar z gozdzika i nim plukaj.
i jeszcze mozna lagodzic ból okladami z zamrozonego miesa lub lodu lub co tam znajdziesz w zamrazalce.

ja mialam straszne bole zeba i stosowalam te metody i troche pomagaly, mam nadzieje ze Tobie tez troche po nich ulży :)

już próbowałam, łagozi na 5minut i jazda od nowa. Musi dentysta interweniować. Zobaczę może jutro ktoś będzie miał z rana dyżur jak nie to do poniedziałku muszę jakoś wytrzymać:/

koniczynko współczuję tego bólu
a ja dziś pierwszy dzień ani razu nie miałam ochoty (tak to nazwijmy) wymiotować, mam nadzieję, że już tak zostanie:tak:
wogóle taki jakiś pozytywny ten dzisiejszy dzień...wiosnę czuć w powietrzu:-)
tylko mojemu psu wyraźnie coś dolega, zero życia i wygląda jakby miał w każdej chwili paść:-(jutro ma do niego pani weterynarz przyjechać...

Może Twój piesek miał tylko gorszy dzień i dziś będzie dobrze :) Nie do wiary jak sie można do zwierzaka przywiązać, mnie jak kanarek zdechł to płakałam przez tydzień jak dziecko.
A ja dziś bez snu... właśnie ratuje sie kawą, ktoś chętny sie przyłączyć? A co do ciast to ja mam ochotę na wuzetkę
http://www.przepisy-kuchenne.info/ciasta/pyszna-wuzetka-w-zetka.php
jak tylko teściowa wrócii ze sklepu to ja sie wybieram na zakupy (i mam nadzieję, że jednak jakiś dentysta mnie poratuje przy okazji, bo jutro mam urodziny i nie zamierzam ich spędzać niewyspana i z potwornym bólem zęba)

reklama
Do góry