reklama
koniczynka_00
Fanka BB :)
A ja ostatnio jak odludek w domku siedzę Ale jak się zorientowałam to w tym roku sporo tutaj dzieci się rodzi, na mojej ulicy już są dwa maleństwa jak mnie teściowa poinformowała Może jak będę z małą na spacerki chodzic to moję życie towarzyskie się ożywi trochę
Monisia Gratuluję fajnie że wszystko tak sprawnie poszło
Palinka ja piore w dzidziusiu od samego poczatku i polecam ten właśnie proszek.... Odnosnie pieluch to najpierw stosowałam Huggiesy- rewelacja tylko tutaj w Wlb nie ma małych rozmiarów tylko od 3 więc kupiłam Dadę w biedronce- koszmar mały po jednym dniu miał takie odparzenia że do tej pory wyleczeć nie mogę, przeszłam na Papmersy- takie sobie nie najlepsze i nie najgorsze... Jak dla mnie Huggies wygrał więc będe je kupować jak mały podrośnie do rozmiau 3...
Palinka ja piore w dzidziusiu od samego poczatku i polecam ten właśnie proszek.... Odnosnie pieluch to najpierw stosowałam Huggiesy- rewelacja tylko tutaj w Wlb nie ma małych rozmiarów tylko od 3 więc kupiłam Dadę w biedronce- koszmar mały po jednym dniu miał takie odparzenia że do tej pory wyleczeć nie mogę, przeszłam na Papmersy- takie sobie nie najlepsze i nie najgorsze... Jak dla mnie Huggies wygrał więc będe je kupować jak mały podrośnie do rozmiau 3...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Wszystko zależy od dziecka czy będzie mieć odparzenia czy nie. Niektórzy polecaj,a jeszcze rossmannowskie pieluchy Babydream, ja ich nie lubię za bardzo bo wg mnie szybciej się przemaczają, Dada jest dość twarda ale tania i dobra Pampersy i Huggies dostaliśmy od znajomych i są w porządku. Jak dla mnie najgorsze są Pampersy z siateczką w środku, Krzysiek dostał moment odparzenia od nich bo kupa mu sie do tyłka przez tą siatkę przyklejała.
koniczynka_00
Fanka BB :)
ja wielkie pranie zacznę jak sie trochę cieplej zrobi, bo narazie jak powiesze na struchu to mi zamarznie:/
A co do pioeluszek to myślałam żeby na pierwszy raz kupic Pampersy jedynki albo właśnie Huggies
A co do pioeluszek to myślałam żeby na pierwszy raz kupic Pampersy jedynki albo właśnie Huggies
reklama
na początek to faktycznie najlepiej wybrać jedne z tych dwóchja wielkie pranie zacznę jak sie trochę cieplej zrobi, bo narazie jak powiesze na struchu to mi zamarznie:/
co do pieluszek jeszcze, to my teraz z Wojtkiem przeszliśmy na pampersy Rossmańskie i u nas też się sprawdzają natomiast Dada go odparzała ;-) więc co dziecko to ... wiadomome