reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Oliwka 27/28tc urodzona w ciezkiej zamartwicy

Tato Oliwki i ja sie ciesze ze jestescie juz razem w domu. I nadal nie moge sie nadziwic jake mam szczescie ze to wszystko co przytrafia sie wczesniakom prawie nas ominelo. Wierze ze wszystko bedzie dobrze i ze juz wkrotce zapomnicie co to retinopatia. Powodzenia

reklama
Witam . na pewno radość rozpiera wasze serca , że jesteście razem. my cieszmy sie razem z wami. A jak oglądam zdjęcia Waszej małej to tak jak bym widziała moją kruszynkę rok temu. Jest prześliczna i jak ładnie sie uśmiecha. Pozdrawiam i cieszcie sie mala.

Super ,że macie malutką w domku.Nareście możecie się nią w pełni cieszyć!!!Śliczną ma buziuńkę,niech się zdrowo chowa i rośnie!!! Pozdawiam ,buziki dla Oliwci
.

Gratuluję z powodu przyjścia malutkiej do domku.W końcu żeście się doczekali.Życze wytrwałości bo będzie bardzo potrzebna.Pozdrawiam,.

Oto co wyszlo jak zostawilem na chwile Oliwke z Mamusia :)
2u8dir4.jpg

reklama
Poruszyłeś wiele serc tą historią:-) Jestem w 32 tyg. niezagrożonej ciąży, jednak prawie jedyym atkiem, który tu odwiedzałam, były Twoje wpisy o Oliwce.
Łza mi się w oku kręci jak pomyslę, że to się tak wszystko szczęśliwie zakończyło. A przecież to nie moja córcia...
Już wszystko będzie dobrze....
P.S. Piękne dzieciątko.

Do góry