reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Okres,beta ujemna a ciąża

reklama
Boję sie ze może to być już późniejsza ciaza

Boję soe

Na późniejsza ciążę to nie ma szans w ogóle. Zrozum to albo nie pytaj o nic więcej, bo to po prostu mija się z celem.
Ciąża na która ewentualnie mogłaby być jakaś szansa to tak wczesna, ze beta jej nie wykryła. Ale świadczyłoby to o tym, ze przesunął Ci się cykl.

Na późniejsza ciążę to nie ma szans w ogóle. Zrozum to albo nie pytaj o nic więcej, bo to po prostu mija się z celem.
Ciąża na która ewentualnie mogłaby być jakaś szansa to tak wczesna, ze beta jej nie wykryła. Ale świadczyłoby to o tym, ze przesunął Ci się cykl.

A jak już jest po terminie miesiączki to mogę zrobić test zwykły o dowolnej porze i da wynik ok??

Jakie badania oprócz moczu mogę jeszcze wykonać co by wskazywały na to że ta ciąża może być??

reklama
Czujesz się źle i od razu twierdzisz ze to ciąża?
Ty juz od tego świrowania się zle czujesz, bo już Ci się chyba coś w głowę robi! Mam nadzieję że to jakiś żart, bo aż sie wierzyć nie chce że to wszystko może być prawdą.
Idz do tego ginekologa, a nawet i do pięciu innych, każdy powie Ci to samo ze CIAZY NIE MA!
Ale uwierz że czuje sie nie najlepiej..a dziś mam dzień wolny więc chciała bym mieć i ginekginekologa za sobą

Do góry