reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

oki, spadam spać. Pobudka o 6
jezusie

spokojnej nocy:)

Melduję, że leżę z cielaczkiem przy dyspozytorze ;)

Aga, babka od której ja kupowałam swój miała Pliko własnie spacerówke i pamietam powiedziała do mnie ... proszę Panią jesli spacerówka to własnie tylko pliko! Nie wiem co miała na mysli, ale tak mówiła ... zresztą te wózki chyba jej leżały bo miała tez taki z peg perego dla bliźniaków.

reklama
No własnie do pliko p3 sie przymierzam, jutro wrocław, terapia, więc przymierztmy młodego

Dareczka, ja zawsze koło 1 chodze spać, potem rano..dramat:(...:)

A dziś mi już pot po tyłku leci:
o 8 bylismy u lekarza w JG, potem pedem powrót do Kowar do urzędu, tam pół godziny z Frankiem raczkującym po podłodze.. Najbardziej rozwalil mnie pan urzednik:) Radek był w piątek pobrać wniosek, wczoraj chciał go złożyc za mnie, ale nie, musze być osobiście. I jak dzis przyjechałam to pan urzędnik mówi do mnie: wie pani ja nie robie dochodzenia, to pani sprawa, ale może załatwiałaby pani sprawy urzędowe w miejscu faktycznego zamieszkania.
:)
Ja na to facetowi ze naprawde tu mieszkam
on ze on mi radzi tylko, że to moja sprawa..
Na co mu mówię: wie pan, przy dwójce dzieci i ogromie obowiązków (nie chciałam wdawać się w szczegóły typu codzienna rehab itd) to naprawde ciężko mi podskoczyć z dzieckim do urzedu.
Po pół godzinie załatwiania sprawy chyba mi uwirzył..
yes2.gif

Dobra, za minute rehab

do zobaczenia w JG:))))

jesuu nawet nie wiem gdzie to dokładnie jest:)
Bede dzwonic najwyżej do Karoliny:)

Aga ja tez nie wiem:-) haha i wiekszosc pewnie tez nie. Moze spotkajmy sie gdzies wszystkie w jednym miejscu i razem trafimy??? heheheh:)

Ja mysle ze będe wcześniej w JG, choć..Franc ciagle nie spi!!! Masakra
Powinien spać od co najmniej 30 minut. Ale i tak mylsę ze najpóźniej bedę w JG ok 16

reklama
Dodalam juz foteczki ;) Aga chcialam malej podac na kolacje parowki od Franulka ale niestety tez jej nie podchodza .Ale jestem dzis padnieta ;( uffff mala moja juz smacznie spi od 10 min

Do góry