reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
bo ja chciałam zauważyć że co po niektóre obijają się na BB i na fejsie tylko siedzą :p

Dziewczyny dzwonilam tam , umowilam emilke tylko tyle ze nie wiem ile nas bedzie wiec nie zapisywalam ( trzeba nazwisko podac a franiowa nie znam waszego ;( ) W kazdym razie Pani powiedziala ze spokojnie sa jeszcze miejsca

ale sie rozgadalyscie :-)
fajnie hehe
super ze spotkanko sie udalo!

Iza nie przejmuj sie ze Nataszka nie chce jesc Twoich obiadkow bo napewno z czasem ich tez posmakuje! moja tez nie chciala moich obiadkow i plula nimi na odleglosc ;-) a teraz juz uwielbia wszystko co jej dam! sloiczki tez nadal czesto dostaje ale je tez obiady z nami, doslownie to co my i nie wymyslam i nie kombinuje jej nic innego... no chyba ze jemy cos niezdrowego (typu pizza) to jej nie daje ;-)

a o co chodzi z ta 3 grupa? to gdzie mam pisac teraz? :sorry:

Slicznwe zdjecia! widac ze dzieciaki fajnie sie bawily! szkoda ze niemoglam byc tam z Wami i poznac Age i Frania....

Tak myśle jak tu zrobić zeby isc z małą jakby nie padalo to smialo z wozkiem bym poszla a ona w tym czasie by spała

Diana tyle co od Was wyszłysmy moja zasnęła i połgodzinny przymusowy spacer miałam nie musze chyba dodawać jak wyglądałam lało że hej

zuza:)
a ja moze podzwonie jutro, bo jeszcze nie wiem co bede robic w srode. Jak juz ktos zapisze Age niech napisze, bo jak nie, to jak ja bede nas zapisywac, to ich zapisze:)
Daria fajnie musialas wygladac:-D ja tam sie nie ruszam, nie mokne, haha:-D
Ja juz po robocie, na dzis i jutro wyszlo dla naszej czworki, Mala nie lubi jakos, wiec dla Niej byla zupka;-)

Hehe a ja nie w temacie nie wiem gdzie sie wybieracie:( wpadam tu na chwile i nie mam pojecia co tam u was sie dzieje:( No wy mokniecie a ja sie opalam hih u nas upal:)

Dziewczyny, na którą godzinę to muzykowanie?
Bo mi się środowy kalendarz już zapełnia:no:
Mamy juź ustawionego lekarza i rehabilitację

reklama
Do góry