reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Mnsmile dobry pomysł z tym wątkiem o przepisach :) a to jest dobre już robiłam kiedyś jajko na górze obowiązkowo bo dodaje smaku i z grzankami cos pysznego :)

reklama
Ostaio Franc opluł mnie botwinka mojej roboty:-p Na jęzorku został mu kawalątek botwinki..jezu...z jakim obrzydzeniem i wsciekiem próbował go zdjąć z języka:)
A u nas dzis mielone, mizeria i ziemniaki. Młody pałaszował aż miło:)

no u nas zupki są tylko ze słoiczków... a dzisiaj chciałam zabłysnąć i być bohaterką w swoim domu i ugotować sama...
...jak się okazało to zapomniałam dać oliwy z kleiku ryżowego :) hehe
no ale w smaku było rzeczywiście inne niż ze słoika. w sumie to nie wiem czy walczyć dalej :) czy kupić zapas słoików :)

ale wy mi robicie smaka tymi przepisami... :) a ja dzisiaj obiadu nie gotowałam. zbuntowałam się. P. cały czas leży przed tv i nic nie robi. wiec powiedziałam, że ja obiadu mu nie bede robić niech nie myśli sobie.

Izu i masz rację! brawo!

A my ze spaceru właśnie wróciliśmy lało że hej ale pogoda nam nie straszna :) mała marudziła to z A. wyszliśmy połazić małej pod pelerynką przecież suchutko :)

Ostaio Franc opluł mnie botwinka mojej roboty:-p Na jęzorku został mu kawalątek botwinki..jezu...z jakim obrzydzeniem i wsciekiem próbował go zdjąć z języka:)
A u nas dzis mielone, mizeria i ziemniaki. Młody pałaszował aż miło:)

ja to samo, tylko sałata zamiast mizerii ;0) ... pan Czekan pałaszował równo:-)

W tym wieku??????:szok::-D

niom, nie dokarmiam mm, bo nie chce zeby mi rósł wszerz kurde jak to sie pisze ... daje mu kaszke jaglana jest taka z humany, owsiana, 3 zboża, do tego np jabłko i takie tam ... wpierdziela aż miło :-D:-D:-D

a gdzie wejsc na tą grupę?

Kasia po 1, na gorze na stronie masz zakładki: forum. grupy, blogi itp, musisz kliknac grupy i po lewej znahdziesz Twoje grupy, czyli nasza: kobietki z karkonoszy. Po 2: jak wejdziesz w swoj profil to tam tez znajdziesz u siebie ta grupe, klikasz i jestes:-D

reklama
Do góry