reklama
Dareczka
Fanka BB :)
Ania Ty jeszcze w dwupaku? Mała się nie śpieszy co? Ja urodziłam 2 dni po terminie, ciekawe czy na święta będziecie już razem
mnsmile
hej
Ania spiesz sie spiesz do swiat kilka dni ja rodzilam tydz przed Wielkanocą i w Wielki Czwartek wyszłam ze szpitala, ale szczerze, to nie czułam świat, bo na cycu wisiałam, hehe a Malutka ma swoj dzien i wyjdzie kiedy jej sie spodoba
my po spacerku, zaraz obiadek pozniej znow wyjdziemy. a na dworzu szalu nie ma, mogloby byc cieplej, ale wazne ze nie pada
Ania spiesz sie spiesz do swiat kilka dni ja rodzilam tydz przed Wielkanocą i w Wielki Czwartek wyszłam ze szpitala, ale szczerze, to nie czułam świat, bo na cycu wisiałam, hehe a Malutka ma swoj dzien i wyjdzie kiedy jej sie spodoba
my po spacerku, zaraz obiadek pozniej znow wyjdziemy. a na dworzu szalu nie ma, mogloby byc cieplej, ale wazne ze nie pada
Dareczka
Zuza to przywieź na święta tą pogodę.
A my dziś same laba się skończyła i urlop męża też a tak fajnie było
A my dziś same laba się skończyła i urlop męża też a tak fajnie było
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie.
Mamusiom ktore mnie nie znaja sie przedstawie - Sandra ze starej kamienicy :-)
Wybaczcie ze Was tak zaniedbuje. mam male problemy z Sebulem, Ciagle choruje, niedawno mial zapalenie pluc i ciagle kaszle a ostatnio lekarz mi powiedzial ze ma astme :-( spodziewalam sie tego bo ja tez mam i moj maz tez najprawdopodobniej. Wiec miesiac spokoju potem znowu cos sie dzieje i tak w kolko.
Krystusiek ok zdrowy poki co jedynie katarek czasem go napadnie ale tak to ok.
Odezwe sie jutro bo ide teraz biegac
Milego wieczorku i buziaki dla dzidziolków !
Mamusiom ktore mnie nie znaja sie przedstawie - Sandra ze starej kamienicy :-)
Wybaczcie ze Was tak zaniedbuje. mam male problemy z Sebulem, Ciagle choruje, niedawno mial zapalenie pluc i ciagle kaszle a ostatnio lekarz mi powiedzial ze ma astme :-( spodziewalam sie tego bo ja tez mam i moj maz tez najprawdopodobniej. Wiec miesiac spokoju potem znowu cos sie dzieje i tak w kolko.
Krystusiek ok zdrowy poki co jedynie katarek czasem go napadnie ale tak to ok.
Odezwe sie jutro bo ide teraz biegac
Milego wieczorku i buziaki dla dzidziolków !
reklama
Dareczka
Hej Sandra miło poznać.