reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ja już nie mogę się doczekać, kiedy założę moje obcasiki!!! Na zimę musiałam kupić kozaczki na płaskim (a w szafie uśmiechały się kozaczki na obcasiku!) :-)

reklama
Kurcze jeszcze w dwupaku i coś się nie zapowiada, samopoczucie ok, w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Chyba jej tam dobrze. Mam tylko nadzieję, że święta spędzimy w domku, a nie w szpitalu :angry:

hej;)
Ania spiesz sie spiesz do swiat kilka dni:) ja rodzilam tydz przed Wielkanocą i w Wielki Czwartek wyszłam ze szpitala, ale szczerze, to nie czułam świat, bo na cycu wisiałam, hehe:) a Malutka ma swoj dzien i wyjdzie kiedy jej sie spodoba;)
my po spacerku, zaraz obiadek pozniej znow wyjdziemy. a na dworzu szalu nie ma, mogloby byc cieplej, ale wazne ze nie pada:D

Witajcie.
Mamusiom ktore mnie nie znaja sie przedstawie - Sandra ze starej kamienicy :):-)

Wybaczcie ze Was tak zaniedbuje. mam male problemy z Sebulem, Ciagle choruje, niedawno mial zapalenie pluc i ciagle kaszle a ostatnio lekarz mi powiedzial ze ma astme :-( spodziewalam sie tego bo ja tez mam i moj maz tez najprawdopodobniej. Wiec miesiac spokoju potem znowu cos sie dzieje i tak w kolko.
Krystusiek ok zdrowy poki co jedynie katarek czasem go napadnie ale tak to ok.

Odezwe sie jutro bo ide teraz biegac

Milego wieczorku i buziaki dla dzidziolków !

reklama
Do góry