reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ja mam do tej babki nr na kom ale nie moge sie dodzwonic. chcialam mojego p. zapisac. zuza nie wiesz czy ona nie przyjmuje tez na NFZ?

Dareczka zapraszam do siebie to posiedzimy na słoneczku ;-)

my bylysmy na placy zabaw który doslownie jest jedna wielka piaskownica i wszystkie atrakcje sa na tym piasku wiec troche go do domu nawet przynioslysmy hehe a jak posadzilam Mala na piasku i polozylam jej wszytskie zabawki to od razu wszystkie dzieciaki sie zbiegly i zaczely sie bawic az biedna Lenka niewiedziala co ma rozbic hehe :-D a jaka galeria postaci.... powiem szczerze ze Polki sa naprawde ładne i ładnie sie ubieraja bo to co tutaj jest to mi sie nie podoba :-) jeszce takie dziewczyny nastoletnie to sa ladne ale jak juz maja dzieci to ja niewiem co sie z nimi dzieje....

Bo my to piękny naród jesteśmy hi hi ale jak tak się patrzy też na Niemki czy Belgijki to u nich to samo młode dziewczyny to jeszcze jeszcze ale starsze to nie zwracają uwagi na ubiór, w Polsce jednak większość kobiet przywiązuje wagę do ubioru.

To Lence sie w piaskownicy nie nudziło :)

reklama
Do góry