reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
hej:)
u nas tez sie wiosna robi:)
a moja Lena ma taaaaaaaaaaki katarek ze szok, w czwartek bylysmy na szczepieniu i jak poszla spac wieczorem to momentalnie jej nosek zapchało. Wczoraj ciurkiem leciało. A pediatra powiedziala ze objawy przeziębienia poszczepiennego mogą pojawic sie miedzy 5. a 12. dobą u nas od razu:( nie wiem o co kaman:(

my własnie po spacerze. trochę dzisiaj późno wyszłyśmy. Poszłam sobie na piechotę do miasta i z powrotem w butach na wysokim obcasie. Teraz prawie nóg nie czuje i w dodatku umieram z głodu. jeszcze... bo przed chwilą wciągnęłam żurek. :)
miasto się nam robi coraz ładniejsze...
niby ciepło było a ludzi na rynku jak na lekarstwo :( smutne... i do tego pełno meneli wrrrr

Moja córcia dziś pierwszy raz sam siedziała bez podpórki i to nawet długo :) i już z pozycji leżącej zaczyna próbować się podnosić do siedzenia jejciu ale to fajny widok.

Właśnie przystroiłam sobie pokoik świątecznymi ozdobami i mogłabym tu siedziec i siedziec i sie patrzeć tak lubię jak jest w mieszkaniu świąteczny nastrój :)

kurde napisalam i mi wcielo wrrrrrrrrrr
Daria gratulacje dla Malutkiej:) super, usciski:)
ja lubie obcasy ale wygodne i na takie trafilam tej zimy, nie chcialam ich kupowac, M mnie namowil i to byl strzal w 10:) caly dzien w nich i nic nie czuje. Ale jestem zwolenniczka plaskich;D choc czasem fajnie tak na obcasiku:)

reklama
Do góry