reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Czarnuszka Szyszka jak zwykle zajeta ;-) siedzi i aukcje kreci ale fajnie jej sie kreci wiec warto siedziec....
Mowisz ze taka ładna pogoda u Was - > super! :-)
jezzzuuu przypomnialas mi ze zapomnialam sie do fryza umowic buuuuu i co ja teraz zrobie.... pewnie juz wszystkie terminy zajete i bede taka zarosnieta jak malpka na swieta ....

reklama
Jak to mówią - nic o mnie beze mnie :):) chyba wyczułam bo wchodzę na forum a tu o mnie :):)

Zrobiłam sobie remont na głowie...znudziła mi się czarna barwa włosów i 3 tygodnie z siostrą walczyłyśmy żeby to cholerstwo przed świętami zedrzeć. Bałam sie o włosy ale podołały całkiem nieźle :) teraz mam coś pomiędzy bordo a burgundem i chyba fajnie to wygląda :)

A Seba mi się taaaaki marud zrobił. Jezu, od rana do nocy jęczy, marudzi, płacze. sił nie mam i cierpliwości do tego zbója normalnie. jedyny spokojny czas to w nocy jak mały śpi...Chyba melisę ztrong zacznę pić inaczej zamorduję tego gada :)...ufff żarty of course, ale jednak daje mi mocno popalić smark mały...

Ja już porządki wiosenne na finiszu, dlatego jutro rano zabieram moje maluchya na dwór, potem jeszcze kończę w kuchni i na klatce zchodowej, no a potem to już zapachy świąteczne...za nowe aukcje biorę się po świętach więc po cichu zapraszam za parę dni do oglądania :)

dobranoc

Szyszka kobieto! ta godzina a Ty co? przy kompie jeszcze? a mialas sie nie przemeczac!

Moze Sebe zabki mecza i dlatego taki marudny ... moja tez ciagle marudzi...
ooo nowa fryzurka :-) ja jakbym tak zaczela szalec z wlosami to od razu lysa bym chyba byla bo tak mi ostatnio wypadaja...

Mnie też masakrycznie wypadają...

my zaraz lecimy do pani neurolog na kontrolę :-)

Piękna pogoda, choć wczoraj nie było ani jednej chmurki - dziś się jakieś pałętają ale niegroźne ;-)

Wszystko ok. Dr zbadała odruchy i powiedziała, że mieści się w granicach normy - chodzi o to, że Leoś jeszcze się sam nie obraca. Nie podpiera się też na nóżkach jak się go "postawi" na podłodze. Zaleciła ćwiczenia, które i tak robimy z Natalią. Powiedziała żebyśmy ćwiczyli jeszcze przez trzy - cztery miesiące - i tak w sumie chcieliśmy tak zrobić. Leoś był całą wizytą zachwycony :-)

dzien dobry :-)
u nas dzisiaj goraco okropnie wiec nawet nie wychylam sie z domu ... zreszta i tak niemam czasu bo pakuje i pakuje hehe
a wieczorkiem juz wyjezdzamy :-)

Musze sie pochwalic ze dzisiaj moja córcia zrobila pierwszy raz "eee" do nocniczka :-):-):-)

reklama
Do góry