reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Czasem kasuję posty bez czytania, ale raz na jakiś czas wyrywam się jak Filip z konopii:)

Czasem trzeba się oderwać, bo inaczej...*******ec po prostu (przepraszam ze się wyraząm:) )

Jssssuuu musze iść spać i nie mam siły doopaska sprzed kompa ruszyć:)

Ale spadam już

pa dziewczyny

reklama
Piękne..

Ps. Mam nadzieje, że to z tym panem w stringach i spa to dobrze zrozumiałas?:)
Tzn zyczę ci z całego serca itd, ale..doopa po całości, nie?

No to czas iść spać bo głupoty zaczynam pisać:tak:

słodkich snów kobiełki

pewnie że dobrze zrozumiałam. :D :D :D
...tylko nie wiem dlaczego przed oczami pojawił mi się Boski Żigolo :D o zgrozo :D

Witajcie,
mam nadzieje ze mnie pamietacie.
U nas w miare dobrze leci, Krystek skonczyl rok niedawno, chodzi sam i wogole taki pieszczoch z niego fajny. Sebus tez ok ostatnio mial zapalenie pluc ale szybko mu minelo na szczescie.

Pozdrawiam Was mamuski

Czarnuszka a oczywiscie ze pamietamy :-)
Fajnie ze zajrzalas tutaj! Super ze u chłopczyków wszystko ok.
hehe taki pieszczoch -> to słodziak Mały! :-)
a co u Ciebie?
Zagladaj do nas czesciej jak mozesz ;-)

reklama
Do góry