reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

okolice Jeleniej Góry..

O, widzę, że jeszcze nikt się tu dzisiaj nie pokazał... A ja jestem - no i oczywiście dalej 2 w 1. To już przestaje być śmieszne:no: Ale co zrobić - trzeba czekać.

reklama
Hej Agabe, to już kwestia dni:) męczące to czekanie, no ale nic się nie da z tym zrobić, ja czekałam 12 dni po terminie, i już mi skóra niewytrzymała na brzuchu i dwa dni przed porodem nad pępkiem mi się rozstępy zrobiły, a tak to niemiałam:(
Powodzenia życze i lekkiego szybkiego porodu:)
A ta dziewczyna z porodówki rodziłaz mamą i ta mama miała taki zielony fartuch szpitalny, i jak było po wszystkim i już jechli z dzidziusiem do sali to cały fartuch miała podarty:nerd:

Ja dzisiaj do tej dermatolog jade

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)
Jestem tutaj pierwszy raz. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. ;-)Co powinnam zabrać ze sobą do szpitala Bukowiec w Kowarach? Chodzi mi o wyprawkę do szpitala. Wiem, że każdy szpital ma trochę inne wymagania, a mnie interesuje konkretnie szpital w Kowarach. Nie znalazłam nic na ten temat. Nie chciałabym mieć ogromnej torby, w której większość rzeczy będzie zbędna. Liczę na Waszą pomoc. Jestem z okolic Jeleniej Góry. Rodzę dopiero w lecie, to moje pierwsze długo oczekiwane dziecko, ale....już chciałabym wiedzieć co i jak :-) Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie :)

witajcie
u mnie jakas masakra :(
znowu mialam atak jakiegos cholernego bolu na wysokosci prawego jajnika :/
drugi raz juz - pierwszy byl pod koniec grudnia i wtedy az sie sturlalam na podloge i maz mnie zbieral, plakalam jak dziecko...
a dzisiaj juz tylko gwiazdki mi sie pokazaly i lzy zakrecily bo zacisnelam zeby wrrrr
troche juz to rozchodzilam ale dalej piecze bardzooo :(
jak mowilam lekarzowi o tym to mowil ze wszystko jest ok i on tam nic nie widzi zeby sie dzialo....
a mnie juz teraz caly brzuszek boli :(
jutro mam wizyte wiec znowu bede mu o tym marudzic....

Lilly > witaj na forum :) w ktorym jestes tygodniu? napisz cos wiecej o sobie....
jezeli chodzi o szpital to zawsze mozesz zadzwonic tam i spytac :) ale moja kolezanka w tym miesiacu tam rodzila wiec jej spytam....

zuza - anna - zgodnie z Twoją prośbą opowiem troszkę o sobie. Ponad rok czasu starałam się z mężem o dzidziusia i wreszcie udało się!:-) Jestem w 12 tygodniu ciąży, a do porodu zostało mi jeszcze DUŻO czasu. Na początku sierpnia mam wyznaczoną datę porodu, ale czas szybko leci. Chciałabym się dobrze przygotować do szpitala. Rodzić będę w Kowarach. Chciałam się dowiedzieć od Was - ekspertki- na temat wyprawki do szpitala w Kowarach.:-) Widziałam, że część z Was na Bukowcu będzie rodzić lub już urodziło. Wolę z Wami najpierw pogadać, ale z czasem na pewno zadzwonię do szpitala. Serdecznie Was pozdrawiam.

reklama
Czesc dziewczyny.
Ja dzisiaj troszkę lataninki miałam od rana, niedawno wróciłam do domku. U nas bez zmian.
agabe trzymam kciuki za Twój szybki poród, a to napewno już tuż tuż;-)tyle wytrzymałaś to jeszcze parę dni dasz radę;-)
zuza-anna ja miewam też bóle, ale w lewym jajniku, ale napewno nie aż takie jak Ty opisujesz i moje bóle są chwilowe. Moze faktycznie w ciąży takie bóle są normalne, skoro Twoj gin nie zareagował? ale lepiej jeszcze z nim porozmawiaj.
Daj znać po wizycie u gina.
Witaj Lillly !!
Z tego co kojarzę, to nie ma tutaj żadnej dziewczyny, która rodziła w Kowarach ale do sierpnia może się ktoś jeszcze odezwie;-)

Do góry