Jesteśmy jesteśmy, a przynajmniej ja
Tylko pracy tyle że wciąż za mało czasu na wszystko. a kiedy już mam chwilke to jestem tak zmęczona że nie mam siły nawet laptopa odpalać
Zaczynam sie wprawiać w handel na allegro i pochłania mi to mnóstwo czasu. Jak chcecie sobie poogladać to zapraszam na konto uzytkownika skarby_natalki to moje konto
Nie wiedziałam tylko że droga od zakupienia towaru do wystawienia jest tak długa i męcząca- zrobienie zdjęć i opisów, obróbka zdjęć i w koncu wystawienie przedmiotu. No ale pomału dochodze do wprawy wiec jest coraz lepiej. W dodatku natala podłapała jakies przeziębienie więc kosztowało mnie to kilka zarwanych nocy z noszeniem, ciągłym usypianiem i płaczem. Na szcęście leki w końcu zaczely działać więc jest coraz lepiej, teraz zamiast wstawać w nocy do dziecka ślęcze nad aukcjami
Do tego dochodzi jeszcze córcia, która tez wymaga poświęcania jej czasu i dom- jakies pranie, gotowanie, sprzątanie, prasowanie. Wstaję codzien koło 8 kłade się spac koło 3-4 rano a i tak mam takie tyły na kazdym polu że az się płakas chce
Chyba sobie za dużo wzięłam na barki, chwilami mam wrażenie że nie dam juz rady taka jestem zmęczona. A podobno kobiety w ciąży powinny dużo odpoczywac i dbac o siebie
Moje dbanie o siebie ogranicza sie do brania codziennie witamin. na więcej nie mam czasu ani siły. pomału zaczynam myślec o zatrudnieniu jakiejś pomocy do tych zdjęć bo nie wyrabiam sie już. a co to dopiero będzie po porodzie kiedy dojdzie opieka nad nowordkiem? nawet nie umiem sobie tego wyobrazić
Ostatnio zajrzałam do lustra obejrzec przyrosty brzuszkowe i okazalo się że brzuszek całkiem już spory. wtedy uswiadomiłam sobie że to już prawie 7 miesiąc..... a dopiero co byłam na pierwszym usg!!!! kiedy minęły te miesiące między??? w sumie niexle że tyle się ostatnio u mnie dzieje bo przynajmniej nie myśle o tym ża za chwileczkę, za momencik kończę 30 lat!!!!nie wiedziec czemu ta data napawa mnie smutkiem....pamiętam że jeszcze w styczniu planowałam że sobie w te urodziny porządnie zaszaleję
hm, teraz to sobie co najwyżej piccolo dla dzieci moge kupić
ale może zrobię sobie prezent i pójde spać o jakiejś normalnej porze... Nie wiem jak tam u Was ale mi się oczy koło 20-21 same zamykają
Niestety musze to zwalczyć i po położeniu córci spać wracac do pracy:
nie wiem tylko jak długo jeszcze tak pociągnę....no ale robienia zdjęć mam jeszcze gdzies na tydzien, dwa, potem chwila przerwy to sobie odespię
no i tyle nowości u mnie, znowu się rozpisałam jak szalona, teraz Wasza kolej...
POZDROWIENIA