reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

My dziś po grillu ;-) fajnie było mimo ze krótko. Niestety jutro na 7 do pracy wiec zaraz trzeba iść spać.
Straszylo deszczem ale ma szczęście nie padało.

reklama
Dareczka nowy płac zabaw powstaje na ul. Noskowskiego koło rodziców M. Podobno największy w mieście ma być :) wiec będzie nowe miejsce spotkań!!!

Witam w upalny poniedziałek.My weekend nad Czochą troszke sie spiekliśmy ale było wesoło mokro i miło.Dzić od 6 w pracy juz troche mniej wesoło ale byle do urlopu.

Witam serdecznie, przed nami kolejny cieplutki dzień.. Dzis zaplanowałam sobie wizytke u fryzjera. Jak ja nie lubie tego.... zawsze boję sie jak mam ściąć włosy. Mam upatrzona fryzurkę ale co z tego wyjdzie. Bede sie pewnikiem nakręcac caly dzień. A efekt hmmm zobaczymy. Ide zrobic kawusie co by dzien rozpocząć. Miłego.

Dzień dobry a ja właśnie kawusię popijam bo noc trochę kiepska, najpierw problemy z zaśnięciem później co chwilę sikająca Dobrunia i jej przebieranie :(

Heksa ja tam lubię do fryzjera ale z moimi lichymi włosami to kiepsko coś niestety zrobić ale lubię fryzjerki które są zdecydowane i potrafią doradzić co kto chce. A Ty jaką fryzurkę sobie wybrałaś? No i zazdroszczę weekendu nad Czochą :) ja narazie muszę czekać na urlop A.

Ja mam teraz takie pocieniowane od brody do połowy pleców w dwóch odcieniach brążu i czerwieni a bede ścinala krócej chciała bym przycieniowac tak od wysokości oka do brody a długośc max do ramion, ale tez zostawiam troche fryzjerce, ja mam troche kilogramów na sobie wiec i twarz jak pełnia księzyca, chciała bym ją troszke fryzura wyciągnąc:laugh2::-p
No było pieknie ja urlopik jeden mam juz za soba teraz czekam bo 9-go jedziemy znowu ale nie mozemy sie juz doczekać.
A Ty gdzie się wybierasz?

Heksa, no nam niestety jakiś wypad nie jest pisany :( Pewnie na kilka dnia pojedziemy do babci A. do Świeradowa i będzie to nasza baza wypadowa w góry - bo my z tych co lubimy chodzić :)
A dziś pojechaliśmy sobie do Karpacza na zaporę, mała się cieszyła pomoczyła nogi znalazła sobie jakieś starsze koleżanki (bo ona najbardziej gustuje w 6-8 latkach) i była szczęśliwa

reklama
Dareczka no to fajnie na razie ma starsze koleżanki a niebawem koleżanki na kolegów zamieni :-) ;-)Zazdroszcze tego chodzenia mój K niestety taki tylko do odpoczywania-leżenia w domu, nie moge go nawet na Chojnik a co dopiero na Śniezkę namówic.

Do góry