reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej Wam
Anrad baw się dobrze :-)
heksa różnie z nami bywa ale staramy się zaglądać, pisać a nie TYLKO czytać (to taka mała sugestia- no nie Pałeczka ;-))

Dareczka więc ja jutro i w pt do 18 mam wolne, sobota po nocce ale na grilla idziemy więc jeszcze poniedziałek mi pasuje :-)

a Wam ???

reklama
Inka obawiam się, że nikt tu oprócz nas i Anrad nie zagląda :(

Heksa my czytamy codziennie co tu słychać i staramy się żeby w miarę forum żyło więc bardzo zapraszamy do naszego grona

Witam w słoneczny piękny dzień.Spiesze z wytłumaczeniam się...Chciałam troszke poczytac żeby coś sie dowiedzieć kto co u kogo, no ale skoro wybaczycie mi błędy niewiedzy o Was szczegółowej z poprzednich stron baaardzo się cieszę. ;-)Będę starała sie pisac ile tylko sie uda. No i na temat.Dziekuję za powitanie.

Heksa co nieco już mówią o nas nasze suwaczki a reszta wyjdzie w praniu.
Ja po wczorajszej aferze w żłobku zrobiłam dziś Młodemu wagary, jutro chyba tez.

Ja właśnie skończyłam sprzątać, Mlody śpi wiec mam czas na kawę.
W nocy akcja pod tytułem brzuszek boli. M nakarmił go grochówką i ok 24 była pobudka i tak do 3:20... Myślałam ze oszaleje.

Heksa jak widzisz piszemy o wszystkim i o niczym :)

Inka grochówką??? Biedy mały. A wagary się należą chociażby po to żebyście trochę razem pobyli

My trochę na działeczce byliśmy a zaraz drzemka :)

No z suwaczków wiem wiem.... staram sie swoje uaktualnic cos mi kiepsko idzie.Wagary kazdemu sie należą a jak można to co za awantua ?Co do grochówki no tak to sa nasi Panowie .... ;-))

Dzień dobry :)

Kolejny piękny dzionek przed nami my ruszamy na plac zabaw, bo później to pewnie za gorącą będzie a po południu może na działeczkę :)
Miłego dnia!

Witam. No rankiem sie chmurzyło teraz ślicznie, my chcemy nad Czoche podjechać wybatac teren i jak da rade to w niedziele cały dzionek tam.Plany..... oby wypaliły

Dzień dobry
Heksa Mlody nie lubi chodzić do żłobka i niestety zawsze jest tam histeria :-( mi serce pęka ale niestety póki co musi tam chodzić.
Choć myślimy już o opiekunce.

My właśnie w mieście, ale czekają nas urzędy i banki. Wiec pózniej jakiś płac zabaw czy coś takiego.
Jutro grill u znajomych :-)

reklama
Do góry