reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dzień dobry mamuśki :-)
ja grafik będe mieć zapewne jakoś po weekendzie i wtedy się jakoś zgadamy :-)

heksa spojrzałam na Wasze zdjęcie ślubne i powiem tyle- znam Twojego K i Ciebie niby też, ale mnie nie będziesz pamiętać raczej bo ja gówniara byłam. aaaa i ostatnio się nawet u mnie w pracy widziałyśmy :-)

właśnie spojrzałam na mój suwaczek i co?? mój Młody kończy dziś 19 miesięcy :-)

reklama
całusy dla starucha :*
myślę, że na Chojnik to we wrześniu...dziewczyny ile nas pójdzie tyle pójdzie, a na pewno będzie super...
heksa moje dzieciaki też chodziły do 6 :)

inka85 toś mi teraz zadała zagadke.:szok::baffled::szok::-D:rofl2:
ja do sklepów to raczej tylko u siebie na Orlim zachodzę. no i zdjęcie jest z przed 10 lat to ślubne ja teraz 2x więcej waże. No może coś więcej zdradzisz. ja pamięć mam dobra. Obecnie w przedszkolu pracuje ale ponad 10lat pracowałam w handlu 5lat w barze który już nie istnieje na PKS-ie i później sklepy spożywcze jeden na os Robotniczym a później w Cieplicach.
A mojego K to skąd????? Kurcze pieczone opowiadaj szybko....:-D:tak:

anrad975 chodziły?? Ja już nie nadążam? masz starsze na tyle ze nie chodzą? Z suwaczków nie wiele wyczytałam.
Natalka była w zerówce idzie do 1 klasy do p. Mędoń wiesz coś potrafisz, mozesz jaka co?

ojejeju......:szok::baffled:

heksa więc K znam po sąsiedzku- tzn jego babcia i wujostwo to moi sąsiedzi- teraz mojej mamy bo ja już na wiosce mieszkam. on mnie pewnie nie pamięta bo ja siksa mała byłam ale za to jego kuzynów znam lepiej, Ciebie kojarzę z racji rodziny Twojego K a i siostrę Twoją ze SP także znam :-)
mała ta jelenia, oj mała :-)

A widziałyśmy się w Karpaczu, niestety odesłałam Cię z kwitkiem- a właściwie bez biletów/wejściówek.
już tyle napisałam, ze musisz pokojarzyć fakty :-)

a dzieci naszej anrad- to takie małe i duże :-)
chłopcy już jeden to gimnazjalista a jeden to licealista nawet

Ostatnia edycja:
hehe inka ładnie tak koleżankę z kwitkiem odprawić?
Heksa tak jak już napisała inka...mam stare i młode dzieci...stare już straszą mnie swoim potomstwem heeheehe co do 6 to akurat tej pani nie kojarzę. Moje pociechy trafiły tam już do klas starszych, ale ogólnie nie było najgorzej, ale nie było też tak super...:)
pogadamy jak się spotkamy :)

dzień dobry
ja dziś w pracy- ale tylko do 15 więc może jeszcze skorzystam z pogody.
Kolega z pracy wylądował w szpitalu więc teraz będziemy pewnie pracować non stop :-(

inka85 cos mi świta, mówi o przepięknym parku wodnym, co załatwiłam bileciki dla dzieci i nie znałam telefonu, czy cos tam takiego maila szukała.. chyba tam. To było No i Pamiętam Jak to Ty byłaś to przez mgłą. Jeśli chodzi o dzielnicę cudów to powinniśmy tam się też widzieć bo pół młodości na niej spędziłam a Włodek i Wojtek to ich tata moim chrzestnym jest. Więc Proszę cię bardzo ukierunkuj proszę masz brata 1 czy dwóch? Jeden to bokser? Ale miło mi bardzo. Intrygująco.... heheh.. :-D

anrad975:-D no to już mi w głowie troszkę jaśniej z tymi dzieciaczkami., z nami rok zerówki w tej szkole na razie mi siepodoba ja tam blisko mieszkam.
Teraz tez czasy się zmieniają i szkoła zaczyna dbać żeby ludzie do nich przychodzili bo mało dzieci to i podejście się zmienia ( marzycielka jestem co??:szok::-D)

Dareczka witam dziękuję i wzajemnie.

Ja dziś późno na łączach, późno w pracy, weeken miałam ciężki Zaległe Krzysztofa, bieżące Natalii i takie przy okazji, więc się działo. A Od 10- 15 siedzieliśmy na Sobieszowie na tamie i byłooo super...

No we wrześniu ma już luźniej, wiec mam nadzieję że nam się uda.

Heksa zgadza sie :-) to ja, ta siostra ale 3 braci :-)

U mnie 2 dni wolnego :-) luksus normalnie!!!

Byliśmy już na spacerze a pózniej wybieramy sie do mojej Bratowej, już na wylocie jest! Mówi ze chyba wody jej sie sączą wiec może ostatnia okazja brzuszek pogłaskać :-)

reklama
A no tak to już wiem i Ciebie kojarzę jako dziewczynkę.... hehe taka malutka z kręconymi włosami.:-D:-)
Bracia no tak chyba zapomniałam o najmłodszym:crazy: Przepraszam. strasznie się zmieniłaś. W życiu bym nie poznała a tam w pracy to nie poznałam przepraszam.:zawstydzona/y:

No to się dzieje moja koleżanka tez dziś wróciła już rozdwojona do domku z córeczka.

Ja jeszcze do 15 chyba posiedzę sobie w pracy a później nie wiem za oknami tak niby deszczowo...
to chyba wezmę się za prasowanie.

Do góry