reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witaj Lilli
Aga pochwal sie co pieczesz moze ija cos dzis zrobie M. w pracy wiec moze cos bym zrobila...odtatnio robilam rolade kokosowa z wafla pycha ale nie bede znowu tego robic moze:/

Po raz drugi próbuje zrobić ciasto budyniowe. Myslę, że za 3 razem tak uda mi sie zmodyfikowac prze[is, ze wyjdzie wreszcie tak, jak tego chcę:)
Narazie stygnie.

Pogońcie mnie do roboty, coooo...;-)

Dziewczyny, jakiś rok temu dostałam od naszej Oli przepis na ciasto isaura. Sprzedaję je na Allegro, przepis ofkors. Ostatnio "wzięłam sie i zrobiłam je", jejku jaka to jest pychota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówię Wam:) jak chcecie dajcie znac na pw to wam przepis prześlę..;-) Wstawiać tu nie będe bo mi sprzedaż spadnie haha:tak:

Zajrzyjcie na zamknięty bo mam problemik plizzz

Dzień dobry.

Franiowa ooo to ja się przyłączam do Ciebie z tym jak bardzo mi sie nic nie chce:-p a w tą uroczą pogodę to już wcale:confused2: A ciasto to bym zjadła...Ale nie mam komu piec,więc sie smakiem obejdę;-)

Dareczka uuu do 11:00 to ja pewnie sie nie wydostane z mojej wsi...I jeszcze w poniedziałek muszę jechać do urzędu pracy sie zarejestrować.Może następnym razem się załapię;-)

Ostatnia edycja:
Oooo...jaki ruch się zrobił:)
Aga,do roboty! //Dzieci w Sudanie od rana wodę kopią a Ty marudzisz;-)
Witaj, Lilli. Rodziłam na Bukowcu, ale nie kojarzę pana.
My się piszemy na poniedziałek:-)
A ja od 14.02 bez kawy a dziś przez tę pogodę pękłam:tak:Aaale fajnie:-)

reklama
Dareczka moja Oliwia zasypia o 10:00,zazwyczaj tak do 12:00;-) Więc ją pewnie i tak sprzedam babci,a przyjdę z Fabiankiem następnym razem:tak:

Do góry