reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

ale ruch :-) rewelacja!!
ja też znalazłam chwilkę żeby napisać bo póki co to tylko w tel podczytuje!
:-D
Lilly ten lekarz to chyba Dąbruś- mój sąsiad! b.dobry lekarz!!

zazdroszczę wyjścia na salę!! a co z mamuśkowym spotkaniem ??

reklama
Inka w planach jest tylko z Paulą musimy zgrać grafiki naszych panów zeby dziecko miało z kim zostac :)
Aco do lekarza to Dabrus raczej nie jest ciemnym blondynem, to Twój sąsiad? To mój lekarz prowadzacy i zawsze duzo o jego budowie rozmawialiśmy bo wtedy jeszcze nie mieszkał w staniszowie

Może to Dąbruś. Nie mam pojęcia :-) Nie pamiętam dokładnie koloru włosów, ale nie był to na pewno ciemny brąz. Z ginekologów, którzy pracują w szpitalu Bukowiec w Kowarach nie znam jedynie tych trzech: D. Dąbrusia, L. Dubrowskiego i R. Ziółkowskiego. Widziałam ich przy moim pierwszym porodzie, ale nie wiem który jest który:-). Ten jeden był wyjątkowy. Miał w sobie takie ciepło, troskę. Pamiętam, że poczułam się przy nim wyjątkowo. Mam nadzieję, ze będę mu mogła za to jeszcze podziękować. Teraz jestem w ciąży i chciałabym żeby to on poprowadził moją ciążę. No nic...może go jeszcze odkryję :) Dziewczyny, nie to, że się zakochałam:-D Pozdrawiam ciepło mojego wspaniałego męża. ;-)
---
I jeszcze z innej beczki... Wieki mnie tu nie było i nie pamiętam jak się wstawiało suwaczek. Chciałam go zmienić, ale nie wiem jak. Pomóżcie.

Ostatnia edycja:
Paula jesli tylko bedziesz miala z Kim Aleksego zostawic to musisz z nami wyskoczyc na ta kawke:)
Ja przyszly tydz caly moge popoludniu:)))
Ja nie pomoge co do tego lekarza bo rodzilam w Jeleniej....
Aga jak ciacho?

Dareczka, albo po porodzie mnie oślepiło, albo byłam jeszcze pod wpływem narkozy. To nie ten :-). Pierwszy raz widzę gin. Dąbrusia. Śledztwo trwa... ;-)

reklama
czesc dziewczynki, mało czasu mam jak zwykle ofkors :/

Lilla ja rodzilam w Bukowcu, i tam jest jeszcze jeden kurde taki przystojny i na pewno nie ma tak na nazwisko jak ktos wczesniej pisał (te 3 nazwiska) bo zakładam ze nie chodzi o Kałdonka.
Twojej dzidzi się nie spieszy jak widze :-)

Jaka stonoga na Złotniczej?

Paula co z Monią?

Tak patrze na suwaczki ... kurde ile towarów bedzie miał mój Miłosz ... pojawiło się tyle kobitek rok z hakiem :-)

Do góry