inka85
Mamusia Aleksego
chciałabym spać ale niestety gdy M jest w pracy (4 noce w tyg) nie potrafię!! i siedzę biedna i się męczę! a poza tym już coraz trudniej mi się ułożyć :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia mimo iz szkoda mi siurka Miloszka, to Twoje wypowiedzi powalaja mnie na kolana. Uwielbiam Cie i nie uciekaj nam nigdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A mi ta z grotgera truła dupke troche, znaczy ujmę to inaczej ... nadgorliwie wykonywała swoją pracę o
Aga Miły staje przy wszystkim i chwieje sie jak pijak przy płocie. Wszedzie go pełno zasuwa po domu, chowa sie pod biurkiem i włazi pod łóżko, masakra jakaś. Tylko mam problem z pisiorkiem jego. Wiesz ja na szczepie po lekarzach nie chodze to i nie wiedziałam ze trzeba siuraka obciągaćtakiemu małemu
ahhahahaha:-)
no i mu błonka lekko przyrosła trza to chyba naciąć szlag. A Franczeska siur jaki jest?
Kasia, to trza iść do lekarza, zeby maść ze sterydem przepisał. Wtedy napletek zacznie się odklejać.
(nie wiem czy mój syn zyczy sobie opisu jego części intymnych;-)) Moje dziecię jest pod takim nadzorem lekarskim, że jemu nic sie nie poskleja..;-)![]()