reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, ale tu cichutko ;-)
Dzięki agabe za tą informację. A jak tam się czujecie??
Ja też ktg robiłam u nas w JG w szpitalu. Może źle się wyraziłam - położna nie była niemiła ale też właśnie jakaś taka mało rozmowa i "bez uśmiechu" heh może przesadzam.
Termin mam na 7 luty :-) więc dzień przed Tobą. Trzymam kciuki za wtorkową wizytę!!!
U mnie bez zmian, wizytę mam dopiero w piątek i tak żyję od wizyty do wizyty
Hej! Ja dalej 2 w 1. Dzisiaj mija termin i nic się nie dzieje:-(
Co do wybrania przychodni (pediatry) dla dziecka, to z tego, co słyszłam od kilku znajomych, po porodzie pytają o Twój wybór i jak im podasz, to szpital przekazuje do wybranej przychodni informację. Jak nie będziesz zdecydowana, to zgłoszą do przychodni najbliżej miejsca, w którym mieszkasz.
Dzięki agabe za tą informację. A jak tam się czujecie??
alexandriaa skoro synuś tak mało waży, to może dobrze niech sobie dłużej w brzuszku posiedzi;-)Najważniejsze, że ktg nie wykazało żadnych nieprawidłowości. A w którym szpitalu robiłaś ktg w JG? ja robiłam w JG, to położna była mało rozmowna, ale nie jakaś niemiła. Ja idę do gina we wtorek ciekawe ile niuńka będzie ważyć, przypomnij na kiedy masz termin, bo ja na8 luty, a Ty chyba jakoś parę dni przedemną z tego co pamiętam?
Ja też ktg robiłam u nas w JG w szpitalu. Może źle się wyraziłam - położna nie była niemiła ale też właśnie jakaś taka mało rozmowa i "bez uśmiechu" heh może przesadzam.
Termin mam na 7 luty :-) więc dzień przed Tobą. Trzymam kciuki za wtorkową wizytę!!!
U mnie bez zmian, wizytę mam dopiero w piątek i tak żyję od wizyty do wizyty
mona124
alexandriaa jeśli to była ta sama położna co u mnie, to pewnie też bym sobie o niej pomyślała, że jest niemiła, albo naburmoszona, gdyby raz się do mnie nie uśmiechnęła;-)Przedemną była dziewczyna z bliźniaczkami i wychodząc z ktg, ta położna zapytała mnie z uśmiechem, czy u mnie tylko jedno dzieciątko? a później to już była tylko powaga, więc pewnie gdyby nie ten jeden uśmiech pomyślalabym identycznie jak Ty. Sama nie wiem, czy mam takie złe nastawienie do szpitala, czy tak faktycznie jest nieciekawie?;-)
agabe
Zaciekawiona BB
Cześć! Jestem po wizycie. Lekarka stwierdziła, że jest rozwarcie, główka wepchnięta bardzo nisko, macica bardzo twarda, czyli czekam na skurcze i rodzę. Śmiała się, że do soboty powinnam zdążyć, a może nawet wcześniej. Tylko trochę mnie przestraszyła przewidywaną wagą dzidziusia - ok. 4000 g. Mam jednak nadzieję, że będzie dobrze:-)
agabe
Zaciekawiona BB
Kolejny dzień z cyklu 2 w 1. Jak tak dalej pójdzie, to wszystkie po kolei mnie wyprzedzicie;-) Chociaż czuję się troszkę dziwnie - może w końcu się zacznie:-)
mona124
Cześć dziewczyny.
Ja też już albo coś sobie wkręcam, albo zaczynają zachodzić jakieś delikatne zmiany;-)
Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres, ale przechodzi i widzę że sporo zwiększyło mi sie wydzieliny z pochwy, a z jednej piersi zaczyna mi się sączyć mleczko hi hi, no i zaczynają się chyba powiększać.Mała chyba dzisiaj wywaliła mi łokieć, bo taki śmieszny trujkąt mi sterczał:-)
Dzisiaj wieczorem wizyta, ciekawe co gin powieale myslę, że jeszcze troszku poczekamy. Chciałabym rodzić w przyszłym tygodniu, tak sobie zaplanowałam:-)
Pozdrawiam
Ja też już albo coś sobie wkręcam, albo zaczynają zachodzić jakieś delikatne zmiany;-)
Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze tak jak na okres, ale przechodzi i widzę że sporo zwiększyło mi sie wydzieliny z pochwy, a z jednej piersi zaczyna mi się sączyć mleczko hi hi, no i zaczynają się chyba powiększać.Mała chyba dzisiaj wywaliła mi łokieć, bo taki śmieszny trujkąt mi sterczał:-)
Dzisiaj wieczorem wizyta, ciekawe co gin powieale myslę, że jeszcze troszku poczekamy. Chciałabym rodzić w przyszłym tygodniu, tak sobie zaplanowałam:-)
Pozdrawiam
alexandriaa
Dzień Dobry!!!
agabe ja też Ci życzę byś szybciutko urodziła :-)
mona124 jak tam po wizycie?? dawaj szybciutko znać bo jestem ciekawa co i jak :-)
ja też zauważyłam u siebie zwiększoną ilość wydzieliny, ale poza tym to nic się nie dzieje, też mam w planach urodzić w następnym tygodniu, wtedy mój mąż już będzie na urlopie.... no ale zobaczymy kiedy Sebastian zechce wyjść na świat :-)
Dzisiaj z rana byłam zawieść mocz do laboratorium, potem porobiłam pranie i na resztę dnia nie mam żadnych planów . a co tam u Was??? Gdzie się podziewa zuza-anna??? może na porodówce? miłego dnia!!
agabe ja też Ci życzę byś szybciutko urodziła :-)
mona124 jak tam po wizycie?? dawaj szybciutko znać bo jestem ciekawa co i jak :-)
ja też zauważyłam u siebie zwiększoną ilość wydzieliny, ale poza tym to nic się nie dzieje, też mam w planach urodzić w następnym tygodniu, wtedy mój mąż już będzie na urlopie.... no ale zobaczymy kiedy Sebastian zechce wyjść na świat :-)
Dzisiaj z rana byłam zawieść mocz do laboratorium, potem porobiłam pranie i na resztę dnia nie mam żadnych planów . a co tam u Was??? Gdzie się podziewa zuza-anna??? może na porodówce? miłego dnia!!
alexandriaa
Halooo jest tu ktoś??????????
reklama
agabe
Zaciekawiona BB
Hej! Wszyscy dzwonią i pytają, czy urodziłam, sąsiedzi zaczepiają męża na klatce i na parkingu, a ja dalej 2 w 1. Wygląda jednak na to, że coś się dzieje - delikatnie plamię i położna powiedziała mi, że to oznaka zbliżającego się porodu. Zostały mi 2 dni - jeśli nie urodzę, to w sobotę rano zgłaszam się do szpitala. Mam nadzieję, że wtedy już nie będę długo czekać na maluszka:-) Pusto tutaj. Al.Szyszkowska już chyba urodziła - ciekawe, kiedy się odezwie. A co z zuza-anną i Czarnuszką88???