reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
rozmawialam dzisiaj z gin i mnie troche uspokoila odnosnie tej mojej cytologi :-)
mowi ze o ile dobrze pamieta to wyszla 2 gr. (nie miala wyniku pod reka) i do konca tygodnia postara mi sie przeslac skan... a dlatego mam powtorzyc za 6 mc bo byly jakies pojedyncze 'zmiany' ale to nic strasznego wiec mam sie nie martwic :-)

a teraz rozmawiam z kuzynka ktora ostatnio odwiedzilam jak bylam w pl i bylam pod wielkim wrazeniem cudow jakie ona tworzy w kuchni!!! robi ciasta itp ale normalnie w wielu cukierniach takich delicji niema :-)
i tak mnie zainspirowala ze postanowilam wrocic do kuchni (bo kiedys kiedys tez duzo pieklam) i eksperymentowac :-) tutaj tego nie robilam chyba dlatego ze czesto mam problem z odnalezieniem niektorych skladnikow w sklepie :sorry2: dzisiaj np. ciezko szukalam platkow owsianych :-D
tak wiec jutro pierwszy eksperyment i "creme brulee"! a co ;-)

Rany Zuzka, bo dostanę slinotoku...

Ja narazie nie robię eksperymentów w kuchni bo musiałabym poprobować a jeszcze kawalek drogi przede mną. Wciąż walczę o nowa figurę :)

2 gr cytologii to wynik przyzwoity :) Ja taki miałam w ciąży z Bastkiem, ale gin nawet się nie zająknął żeby powtórzyć za jakiś czas... Ale zainspirowałaś mnie i chyba sobie powtórzę sama...

Ja na szybko, jak zwykle, u nas jest w miarę, dzieci nie chorują, wspomagam je witaminkami. Właśnie wtrąbiły po dwa nalesniki z dżemem i lecę je myć :)

Jutro P. jedzie po nowy towar, więc gdybyście chciały to za kilka dni będę miała nowe aukcje, po weekendzie już napewno :)

zuzka powiedz mi skąd takie wisienki wziąć?
hehehe ja na razie też odpuściłam pieczenie. Już 68kg :) moj ideał to 60.
A chyba nie wytrzymam, bo miałam nic nie pisać, ale napisze, że u mnie chyba z pracą na plus :) Jutro będę wiedzieć więcej to napisze :)

Iza oo to super i dalej trzymamy kciuki! :-)
kiedys widzialam w jakims sklepie takie wisienki ale teraz nie powiem gdzie :-( zawsze mozna inaczej udekorowac ;-)

reklama
Do góry