reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
oooo burza u Was? :-)

Franiowa juz we Wro ale mam nadzieje ze mimo to moge tu jeszcze z Wami pisac bo jak narazie do nadal w nl.... ale jak juz bede na miejscu to mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzac we wrocku ;-)

Justynka mysle ze jak wczesniej bylook, do raz do roku chyba najlepiej. Ja mialam zalecenie raz na pol roku,bo i 3gr wyszla,ana nastepnej juz 2. Jeszcze mialam jakies dokladne badanie zapomnaialam jak sie nazywa i gin sprawdzala czy ok.

Monia dzieki! :-)
tak pytam bo mi tez sie wydawalo ze raz na rok a dostalam wlasnie sms od gin ze cytologia do powtorzenia za 6 mc i nic nie napisala jaki wynik wiec zaczelam sie zastanawiac.... musze chyba do niej email napisac co i jak....

reklama
Do góry