reklama
Pałeczka
Fanka BB :)
Dobry wieczor i po burzy
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Zuza-Anna a Ty teraz jużwe Wrocławiu mieszkasz? Bo ja się pogubiłam
oooo burza u Was? :-)
Franiowa juz we Wro ale mam nadzieje ze mimo to moge tu jeszcze z Wami pisac bo jak narazie do nadal w nl.... ale jak juz bede na miejscu to mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzac we wrocku ;-)
Franiowa juz we Wro ale mam nadzieje ze mimo to moge tu jeszcze z Wami pisac bo jak narazie do nadal w nl.... ale jak juz bede na miejscu to mam nadzieje ze mnie bedziecie odwiedzac we wrocku ;-)
mnsmile
Justynka mysle ze jak wczesniej bylook, do raz do roku chyba najlepiej. Ja mialam zalecenie raz na pol roku,bo i 3gr wyszla,ana nastepnej juz 2. Jeszcze mialam jakies dokladne badanie zapomnaialam jak sie nazywa i gin sprawdzala czy ok.
Monia dzieki! :-)
tak pytam bo mi tez sie wydawalo ze raz na rok a dostalam wlasnie sms od gin ze cytologia do powtorzenia za 6 mc i nic nie napisala jaki wynik wiec zaczelam sie zastanawiac.... musze chyba do niej email napisac co i jak....
tak pytam bo mi tez sie wydawalo ze raz na rok a dostalam wlasnie sms od gin ze cytologia do powtorzenia za 6 mc i nic nie napisala jaki wynik wiec zaczelam sie zastanawiac.... musze chyba do niej email napisac co i jak....
reklama
Dareczka
Dobry wieczór, udanego weekendu!