reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ja się stresuję...
Badaniami ofkors.

Nie jstem spakowana
a jeszcze dostałam godz temu maila, że w te niedzielę bedzie msza ekumeniczna w Wangu w Karpaczu, polsko-niemiecka i...pastor z niemiec, którego znam od lat, cudowny czlowiek, będzie się tam modlił za Frania!! A wiem, bo dostałam do przelożenia kazanie i modlitwę..
Cholera wzruszona jestem, chciałabym być na tej Mszy..mam nadzieje ze do niedzieli wrócimy..
No ale teraz mam jeszcze robótke przed wyjazdem

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, nie martw się - będzie dobrze!!!! Gadałam z Agą, słyszałam że rozmawiałyście. Przepraszam za te jej telefony, zapomniałam jej powiedzieć żeby czekała aż oddzwonisz:zawstydzona/y: Ucałuj bielską ziemię ode mnie ;-) I nie zapomnijcie o Delicjach!!! :-)

W sprawie delicji zadzwonię. W piątek, po badaniach:)
A ja jej telefonów nie słyszałam bo miałam wyciszony telefon. Zawsze wyciszam na czas karmienia, kąpieli i tych wszystkich wieczornych rytuałó, wiec luzik. Sama sie zestresowałam, że dzwoniła kobita a ja nic:)

Aga bez stresa! Będzie dobrze! Musi być i nie ma innej opcji!

A co do grubnięcia ... kurna mi to dopiero waga stoi zero chudnięcia więc w kwestii wielorybów jestem numero uno ;)

Franiowa Mamo właśnie doczytałam, że ma być ta msza w Wangu. możesz mi napisać czy będzie w jęz niem prowdzona i na którą godz ?? bo jeśli tak to ja chętnie bym skorzystała- jako przyszła germanistka :)

Inka, będzie to Msza polsko-niemiecka o godz 10.
Może się spotkamy?:) Ja cały czas mam nadzieje, że w sobotę będziemy już w domu.
Lecę pod prysznic i spac bo z rańca pobudka

Dobrej nocy, dziewczyny i o kciuki proszę w czwartek i piatek

Holly, dziekuje za pomoc z noclegiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na KK w JG, różne opinie o niej są ale cóż jak ktoś chce to jest w stanie się czegoś tam nauczyć :) dziś właśnie zaczęłam 1 dzień praktyk w biurze tłumaczeń i tak jeszcze całe 5 tygodni...

reklama
Jestem dokładnie tego samego zdania. A na którym jesteś roku?
Sorry za przesłuchanie:)

My po pierwszym dniu badań. Wygląda na to, ze w prawym uchu jeste jednak uszkodzenie. Jutro dowiem się szczegółów - mały bedzie miał badanie we snie, bedzie badana odp z pnia mózgu. Wtedy wiele rzeczy się wyjaśni.

Do góry