reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

witam Mamusie

tak Was czytam i coraz więcej korzyści zauważam z faktu, że Wy już doświadczone Mamusie jesteście :-D
naczytam się o żłobkach, przedszkolach, sposobach na ząbkowanie i jak już przyjdzie na mnie czas będę dzięki Wam ekspertem!!

pozdrawiam serdecznie

reklama
Cześć dziewczyny, padam na twarz
Zastanawiam się kiedy moje dziecię wreszcie zechce [rzespac cala noc
Natka zaczęła spać jak miała ok 2,5 roku, może za pół roku i Franiowi przejdzie?..Oby, bo stara matka niedlugo będzie musiała zacząć wydawać majątek na kremy liftingujące:)

Franiowa Mamo moja znajoma twierdzi, że każda mamy powinny dostawać jakiś dodatek szkodliwy od państwa albo pracodawcy- na kosmetyczkę, ewentualnie botoks lub inne tego typu cuda :-D a stwierdziła to po tym jak jej drugie dziecko dopiero w wieku prawie 3latek zaczeło przesypiać całe noce a na jej twarzy było widać tego skutki...

Franiowa przyjdzie czas i na Frania ja nie mogłam sie doczekać jak Mała będzie przysypiać noce i w końcu spać w swoim łóżku ale jakoś sama do tego dorosła nic na siłę nie robiłam, jeszcze żeby tylko zechciała zasypiać sama w swoim łóżeczku tak ładnie jak Franio

niestety u nas niema tego Orajel :-(

Inka haha bedziesz pozniej kolejnym doradzac :-)

Franiowa pewnie juz blizej niz dalej i bedziecie sypiac cala nocke ;-)

Inka, też jestem tego zdania:)

W sumie masz rację Dareczko, zasypianie Frania rekompensuje budzenie sie w nocy:)

Zuza-Anna, ja zjadlam pół struli jagodowej i zdycham:)

Wszystkie chudną na tym forum ino ja grubnę.. (Inka, ciężarne odpadają z tej konkurencji;-) )

reklama
Do góry