reklama
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, widzę że ząbkowanie na tapecie. U nas juz po i ja wlasnie w tej sprawie. Gdyby któraś chciała - te żele co od Agi przechwyciłam - sporo ich jeszcze pozostawało, moge przekazać dalej, u mnie już tylko leżą na półce. Dajcie znać to dam P do roboty i sobie odbierzecie na statoil
Aga na powrót zrobiłam dokładnie to samo co za jadąc do Cię, czyli - pomyliłam drogi... i masz rację, jadąc za pierwszym razem mijałam Twój dom...masakra jakaś, zakręcona jestem jak ruski termos, nie ma co...
Pozostałym - pozdrowienia
Aga na powrót zrobiłam dokładnie to samo co za jadąc do Cię, czyli - pomyliłam drogi... i masz rację, jadąc za pierwszym razem mijałam Twój dom...masakra jakaś, zakręcona jestem jak ruski termos, nie ma co...
Pozostałym - pozdrowienia
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
ha ha, dobre
To daj Pawłowi te źele, on przekaźe je Radkowi a ja przekaźę dalej
Wot jaka samopomoc nam tu wychodzi
Zuza-anna, sprawdż u Was
Kiedy jesteś kochana w JG?
Kurka, musze ci te namiary na p dr przesłać!!! Źebym nie zapomniała cholera, musze poszukac w moim magicznych notatkach
To daj Pawłowi te źele, on przekaźe je Radkowi a ja przekaźę dalej
Wot jaka samopomoc nam tu wychodzi
Zuza-anna, sprawdż u Was
Kiedy jesteś kochana w JG?
Kurka, musze ci te namiary na p dr przesłać!!! Źebym nie zapomniała cholera, musze poszukac w moim magicznych notatkach
hmmm... narazie szukalam na necie i neistety tutaj nie ma tego zelu.... ale jeszcze sprawdze jak bede na spacerze jutro :-)
my bedziemy juz za tydzien w sobote :-) .... wreszcie do fryzjera zajrze bo zaroslam jak malpa
my bedziemy juz za tydzien w sobote :-) .... wreszcie do fryzjera zajrze bo zaroslam jak malpa
Ostatnia edycja:
Al.Szyszkowska
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Ale słodziaki!!
A z Bastka blondas się zrobił?????
I czy on ma na sobie takie spodenki z pandą na dupci?? Tak mi wygląda, Franiu ma identyczne
A z Bastka blondas się zrobił?????
I czy on ma na sobie takie spodenki z pandą na dupci?? Tak mi wygląda, Franiu ma identyczne
Al.Szyszkowska
Tak, dokładnie, z pandą. Ma jeszcze z miśkiem takie. Fajne bo cieniutkie i na taki gorąc jak znalazł.
reklama
Kaasiutka
mogłabym spróbować tych żeli ... mały generalnie nie ma tragedii ale widać ze cos jest nie halo. W nocy się wierci rozdrażniony jest, te dwie jedynki nawet jakoś posżły dwie noce szalał dopiero zajarzyłam na trzeci dzień co było los ... a teraz się przypatrzyłam ... nie wiem czy to mozliwe ale nie idzie mu góra a dwie dwójki na dole ????
Czy mój Miłek jest najmłodszy na forum mam takie pytanko?
Olu dzieciaczki przeurocze!
Czy mój Miłek jest najmłodszy na forum mam takie pytanko?
Olu dzieciaczki przeurocze!