reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Hej Kochane, my niestety nie dotarliśmy na lotnisko choć oboje bardzo chcieliśmy zobaczyć Hey... Bardzo lubimy ten zespół (polecam ostatnią płytę) i tylko ząbki Leosia mogły nam przeszkodzić w wyjeździe, co też skutecznie zrobiły ;-) Ale następnym razem nie odpuścimy. Dziś wyjechała ode mnie siostra z rodzinką, teraz dzień "luzu" a pojutrze przyjeżdża tata z babcią. Cieszę się ale już trochę nie wyrabiam, tym bardziej, że ostatnio normą jest pobudka o 2. 3 w nocy i do rana nie śpimy ;-) Ale drugi ząb już prawie widać więc nauczona doświadczeniem myślę, że jedyne trzy tygodnie i bedzie :-) miłej resztki niedzieli życzymy z Leonardem.

diana dziękuję za powitanie! pozwoliłam sobie tu dołączyć i mam zamiar zostać na dłużej
biggrin.gif

holly Twój synek ma rewelacyjne imię- przyznam że to był jeden z moich typów ale w kwietniu zanim okazało się że powiększy się nam rodzina kupiłam kota maine coon'a który obecnie dumnie nosi to imię
laugh.gif

aż trudno uwierzyć,że lato wciąż tu jest...
korzystam z ostatnich porywów lata i wygrzewamy się na ogrodzie!!

spokojnej niedzieli!

Holly to się macie z tymi ząbkami mały Leoś się nacierpi :( u nas też się pojawiają ale jakoś mała daje radę widzę że 4 będą się chciały już przebijać

A my dziś na Placu Piastowskim wylądowałyśmy na spacerku pszczelarzy pooglądać :) początkowo było tragicznie gorąco na szczęście później już trochę słoneczko było za chmurami.

Hej dziewczyny :)

Widze , że piszecie o sobotnich imprezach :) My też byliśmy - najpierw u mnie w Maciejowej na pozegnaniu lata - fajnie dla dzieci sporo atrakcji - gumowe zamki do skakania, trampoliny, malowanie buzi. Dla doroslych grali skaldowie - osobiście nie mój klimat

Tu są fotki od nas, moja Nat naburmuszona na pierwszym zdjęciu została uwieczniona :
nj24 - Portal Nowin Jeleniogórskich, Jelenia Góra, Jelonka, Bolesławiec, Lwówek, Lubań, Kamienna Góra, Zgorzelec, Ogłoszenia, Artykuły, Sport, Polityka, Gospodarka, Kultura, Nowości z regionu. - Galeria - Kategoria: Summer's End - Zdjęcie:

Potem wieczorem małż zostal z dziećmi a ja udałam sie na lotnisko, koncert hey miał sie ku końcowi - żałuję bo uwielbiam..
Ale za to obejrzałam najpiękniejszy pokaz fajerwerków jaki widziałam w zyciu, po prostu byłam zachwycona :) Cudnie :)

Z parkowaniem było trochę zachodu, ale jakoś się udało i chociaż miałam lotnisko odpuścic sobie to naprawdę - nie żałuję, było super :)

Pozdrawiam Was wszystkie :)

No dokładnie :)

Aga, jakby co, czytałam na forum o Twojej, jakby co zapraszam do siebie, gdybys miała problem z zakwaterowaniem małej:) Nawet do szkoły mogę ja podrzucić, jakby co, pisz.

dzięki Olu, sprawa już rozwiązana:)

Jesssuu, idę spać. padam normalnie
a zaraz mlody się obudzi na pierwsze szamanie

Dochodze do siebie po szoku jaki wywołała we mnie informacja, ze komplet aparatów dla małego dziecka kosztuje ok 12-16 tys.
Myslę ze ów proces 'wychodzenia z szonku' będzie baaaardzo długi..

reklama
Aga, właśnie oglądam DD i są takie akcje zbierania nakrętek. Może Frankowi też to może wypalić??? Masz dużo kontaktów na forum, więc każdy mógłby zbierać. Zawsze to parę groszy będzie.
No i zobaczyłam, że nie masz jeszcze w podpisie linku do fejsa Franka :) może dodaj go, to więcej osób polubi stronę Dzielny Franek | Facebook

Do góry